Tuesday, September 21, 2010

ari raya~kuih raya~jln raya~duit raya~>>> i like


<<salam..ak nk g beraya kt ganuni,kuar r jap ag deh>>
Bgn jew dari tido ak terus mencapai hp SE903 ku...
Tgk2x ada msj yg msuk dari seorang jejaka~huhu,nama dia helmi,just call he miey
Dia niey member yg paling sempoi kt dlm kls tue.

Lps siap2x kemas umh,kuih raya pun siap terisi dlm balang tue...
Smbil2x tgu sue(bd) dtg mnjmputku,ak duk main2x dgn ank sedara smbil layan cite2x raya
and smbil duk ambilk gmbar qaseh azzahra yg duk syok posing tue~..

 cute +tembam x sy???bkn senang nk pose cmni taw..
huhu


Nasib bd dtg bwk mobil,klu bwk motor...ak xtau lah cmne ak nk naik motor dgn pakai baju kebaya tue~>>>...Tbe2x ak terasa nak Tanya bd,kte niey sbnarya nak k mana????
Huhuhu,time niey bru nak tye....xcited sgt nak kuar smpai lupa nak Tanya miey dlu
Rupa2x yew,destinasi kite owg tghri tue nak pi mkn pulut kt kg seberang takir~sanak-saudara miey yg nk kahwin dgn owg situ.Segan + malu,yelaa...cuba korg bayangkn,pi mjlis yg korg xkenal pn siapa tuan umah tue...Miey niey saja jew nak kenakn ak & bd~...yg kelakar yew,bley lak ak siap tlg bwk brg hntaran pngantin~..(kasi  mesra alam di situ)huhu...abis jew mjlis tue,kite owg bwk fmly miey pi ronda2x ganu  b4 dorg balik Kelantan.....
Fuyoo....jln sesak giler!!!!!
Mak ai,mne datang semua manusia niey,,,hanya berbekalkan semangat kesabaran jelah,kalu x,dah lama ak hon semua mobil kt depan tue~meyemak jew tuan puteri nak lalu niey..hahaha~>>nakal2x!!Nasiblah,jalan nak pi k Pasar kedai Payang smooth jew tp,miey ato msj xjd laa singgah kt situ,jom pi beli keropok teruslah>>>rasa nak cincang jew mamat tue,GERAM!!!Pusing laa balik,terus pi beli keropok lekor kt area keropok losong..wow,rmai laa jugak owg yg duk beratur+hujan .Next destination,dorg nak pi masjid Kristal(TTI) yg hanya 2 minit jew dari umh ak...Yg paling best abg miey,mmg sporting laa.. yelaa,lyn jew kerenah kite owg niey Sempat laa berposing2x kt situ wlpn xbyk~..huhu

                                                             pic bersma madu~..tidakkk!!!!!!
haha,yg kt tgh tue laa abg kpd miey


honey wic bd 


  niey laa mat miey
             
Penat2x berposing kt masjid Kristal tuh,fmly miey nak blnja...segan giler,penat ak bodek abg miey nak ajak pi minum umah ak jew,dekat pun dekat ..tp,dorg nak blanja jugak,dorg ckp kte minum dulu kt sini,kjap lg pi umah awk lak.urm,okey laa ak gn bd follow jew laa..sambil2x minum+borak2x+gurau2x.Siap jew bayar (thank abg)huhu,pi laa umah ak
Time tue semua fmly aka de xcept k.chik ak yg kaki berjalan ntah k mna pun ak xtau.
Cepat2x ak sediakan kuih raya+air bujang jew..harap2x,rasa air tuh ok(al-maklumlah air bujang).Smbil tnggu dorg borak2x dgn fmly ak,ak duk main2x dgn qaseh azzahra.Lama gak dorg lepak kt umah ak,next destination kt umah bd.Kte owg siap makan mlmkt situ...lastly,pi tunjukkn jalan kuor kt dorg~..bubye miey n semue yerk
Kpd miey>>thank dah bg memory card ak nasib smue pic ada..(^-^)

k,laa nk pi siap2x pi kls...nk upload byk lg pic tp,duk kt u dgn line internet yg xcukup nafas niey melmbatkn smue kerja2xku~!!!!!!!



No comments:

Post a Comment