Friday, October 29, 2010

30.10.2010

ketika mentari sedang menyinari bumi ini,daku masih berasa indah sedang beradu di atas katil yang begitu empuk daripada katilku di bumi unisza tue...urm,bangun dah pukul 12 lebih,tengok2x semuanya dah siap..breakfast pun dah ada,rumah pun dah clean and clear.Oh,my lovely mum...sorry anakmu niey terlajak tidur sudah,tapi,aku pun hairan kenapalah mak aku langsung xbising and just biarkan aku tidur dengan begitu nyenyak yerk???hairan pelik bin ajaib lah.....Rupanya2x ada sum1 lah nak datang kat rumah kite owg esk,patutlah keadaan umah very clean and clear,sampaikan bilik aku pun siap di kemaskan..mummy,you r always give me a supprise...setiap kali aku balik rumah,baru lah dapat tahu sesuatu yang bakal and pe yang family aku plankan.Last week pun cmtu gak,mcm2x lah dorg niey~pepn anakmu ini selalu menyayangi kamu semua.Kalau korg nak tahu siapalah yang nak datang kat rumah kita owg esok??urm,bakal besan my family nak datang esok...datang melawat kot,ala,besalah merapatkan silaturahimlah katakan..sukanya~huhuhu.Dahlah,dorang datang dari jauh..so,mummy nak buat something special laa untk esok.Xsabar nak menunggu kedatangan dorg semua esok....

2 comments: