Tuesday, October 19, 2010

explorace 1 malaysia

akhir yew tamatlah sudah explorace1 Malaysia ari sabtu baru2x niey kira2x dlm pkul 1.00...smue yew berjln dgn lancar wlpn ada yg something maybe xsepatut yew berlaku,tp,smue dpt di kawal dgn semangat smue peserta and smue urusetia+exco rakan muda.Wlaupun tido lwat and terpaksa bgn awl utk menguruskan  explorace niey...tp,berbaloi2x coz,sesangat laa best terutamanya chek point yg ak jaga kena bg ganjaran kt semua iaitu mari mewarna~....jom,mai sini...jgn malu2x sy nak wat kerja seni kreatif sy kt muka korg2x smue niey,huhuhu.cute jew tgk muka sorg2x lps kena conteng dgn water colour,ada yg nak conteng skit,siap pilih warna lg...akak nak love~ laki2x lak tue,mak ai,mai sini adik wat yew warna pink lg kt abang2x smue yew....nak tambi mcm org india pun bley jew.Mcm2x kerenah laa peserta niey..niey kira kite org baik taw xconteng yg teruk2x kt korg smue,yelaa kecian gak kena conteng muka pakai water colour lak tue....tp,ak rasa part yg paling best yg kak niniey and sharhan jaga...kalu kak niniey punya part dorg kena makan bawang putih 1 labu and jering setiap sorg...kalu ak,xsanggup nak makan jering,wuekkkk....hehehe,maybe sedap kot,coz,dgr cite tkx pun yg muntah2x or pening2x makan smue tue,bgus2x semangat kental...yg sharhan lak,kena ambil coklat guna mulut dlm tepung yg ade ada ulat kt dlm tepung tue,huhu...geli!!!!!!!!!!!!!!!and ada byk lg cabaran yg terpaksa dorg redah..mkn buah tembikai 2 biji utk 1 group yg xdi belah pun,tp,yg paling kelakar masa first chek point dorg smue dah silap fhm dgn clue yg di berikan....clue yew:kalu nak masuk unisza sila berjumpa sy dahulu>>pondok pengawal belakanglah adik2x and abang2x smue......bkn pondok pengawal depan kecian kt korg dah terpaksa pusing balik utk first chek point,penat tue~....sabar jew laa kan,pepn berbaloi lah dgn adiah yg korg dpt tue smbil2x dpt mengeratkn hbgn kn2x???pe yg penting kita dpt enjoy msa join pgram explorace 1 Malaysia niey.
niey laa area yg kite owg kena jaga(umah tamu)


peace~huhu sesi bergmbr smbil2x tgu peserta dtg

igt2x laa kami yg xbrp jhat cnteng muka korg yew

sabar2x nak tmbah make up lg niey

mai2x sini smue beratur .....


ayu yew mkn buah tembikai....kcian tkx pisau nak belah yew


waduh2x geram btl laa dgn line kt bumi unisza niey......dah xlarat ak nak tgu dpn laptop nak upload smue pic,so,sikit jew laa yg dpt ku lotak kt blog ....yg selebih yew kt fb laa~


No comments:

Post a Comment