Monday, October 18, 2010

demam plak dah~..(@_@)

urm,arini bgn jew tido terus ak ajak bd pi klinik hepa coz,demam ak dah makin melarat laa...dlm kol 11 kite owg sampai kt hepa,tgk2x smue kakitangan tkx....pelik niey,aiyooo,di mana si kamu smue??????????rupa2x yew dorg ade meeting di pg arini.Xlarat nak tgu ak pun balik and pi k kafe skligus nak teman si zeerah bdak nursing yg tkx geng,coz,geng2x yg len dah pi wat praktikal kt dungun and besut...and dia just kena wat praktikal kt hospital kuala terengganu jew,,,abis jew melayan kerenah cik zeerah,ak and bd pun blah nak pi k hepa smula tgk2x bdak2x yg mnunggu sme gn ak smue dah balik~...so,xyah laa ak tgu lame2x nak jupe doc.Balik k blok terus bedal nasi air+smue ubat and bersiap2x nak k kls ustaz akila......mak ai,sakit giler dada ak coz,batuk makin menjadi2x....ustaz cepatla abis kan pe yg nak di ajar,sy dah xtahan niey kan xpasal2x ade jew bdak yg kuor dari kls dgn tbe2x~akhir yew abis laa kelas akidah yew,pe lg ak pun cpt2x laaa kuor dri kls tue,nasib ak pi kls dgn motor cepatlah skit sampai k bilik yew and terus mencari katil and zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~aduh,geram yerk tbe2x tidoku digngu bunyi mesej yg masuk...aiyaa,helmi nak ape gngu jew ak yg tgh syok dibuai mimpi...duk tnye ak kls ade k xmlm niey and kt mne,,,,ko pi kls watpe r mse ktua ckp ko xdgr k????alih2x nak kelentong ckp ade test plak mlm niey??i'm so sorry laa ko igt ak percaya k???????silap org nak kelentong..kan xpsl2x ko lak kena kelentong dek ak....huhuhu,but thank r klu ko xgngu ak tido kan xpsl2x ade gak org hak terlepas kls ulum-hadis..alahai,pak ustaz lame kite xketemu yew???nasib laa ustaz bersemangat mengajar,kalu xdah lama sy tido kt belakang tue,but mntk maaaf laa sesangat yew...coz,sy tgh syok lyn lagu sbenar yerk...hehe.

No comments:

Post a Comment