Monday, October 25, 2010

HARI PERSONALITI UNISZA

Ya allah mengantok giler arini...daku terpaksa mengagahkan diri utk bangun di awl pagi yg mulia niey,,,,stop it fatin pe yg ko mengarut nie??????/aiyaa,pagi niey a xtyau nak watpe coz lgsug tkx kls arini...ops,kena stdy ulum hadis laa,before that ak nak story benda yg berlaku ari sabtu baru niey,ak ada test ko kaunselor laa kol 10a.m....dah laa ak xsentuh pun buku kaunselor tue pe lg nak baca al-maklumlah kalu duk umah bkn yew ak leh stdy tp stadow+on9 laa....nasib soalan senag jew,lega jew rasa ,huhu.Abis jew test terus berlari balik k bilik,bkn utk tido yerk tp utk sambung story korea...tajuk dia personate taste~sedar xsedar dah kol 1...cepat2x bersiap  nak pi k event personaliti unisza utk final projek.sampai2x dah dapat makan...suka yerk,huhu.menu yerk nasi minyak+ayam masak merah+air anggur...siap mkn terus masuk tengok event dah mula dgn lancer yew...kite owg smue ajk duduk jew..lgsung tkx keje nak wat kcuali berborak jew...org yg paling buzy pun ialah bhgian kaunter pendaftaran+pentafsir+ajk makanan...yg len just sit and relax....boring yerk,nasib ada anah ley laa mengadu nasib ak kt dia...ckp punya ckp xsedar dah kol 5..time to eat now....menu kali niey mee goreng+karipat+air tea...sebelum balik dapat cendera+mata+hati skit smue org dapat,peserta pun di kasi makan..kira berbaloi jugak dorg datang k event niey selain dapat tau psl diri dorg...dpt gak makan kan??huhu..abis jew event tue ak pun balik ke bilik...mak tolong,aiyoo,cik siti kamu di mana si?????ak lak terlupa bawak anak kunci bilik,semangat bwk buku ulum hadis mcm laa ak stdy pun duk kat sna,alih2x anak kunci xbawak....tkpe2x,ak pun ikut jew kaki ak melangkah...pe lg korg pun tau ak niey kaki jalan,jom kita pi kt blok safiah..sebenarye kt sini  laa kwn rapat ak duk..nme yew anah.Dia laa besa tmpat ak mengadu nasib selain cik mc salina...sedar xsedar dah kol 8 pe lg cik fatin xreti2x k nak balik???balik seorang diri k blok f melalui blok b>laki...terjumpa plak dgn kuwe and yazid..ingatkan dorg xperasan ak...alih2x dorg pi tegur lak ak...aiyoo,bkn main ak cover muka.Ko nak pi mana cik fatin wea ....mlm2x seorang diri lak 2???pe lg,ak pun jwb nak pi jalan2x laa...xnampak k ak jalan niey,hihihi...akhir yew selamat sampai kt blok,risau gak jalan sorg2x mlm2x niey...yelaa,sekarang keadaan xberapa aman..bahaya gurl jalan2x sorg niey,coz,ada kes yg xsepatut yew berlaku akhir2x niey....mntak jauh laa smue tue~...aci xpe ygak story kt blog niey ak nak ato as my report hari personaliti unisza,coz dah mls nak mengayat la wea byk lg keje len nie!!!
Now,time 2  buzy wic report +assgmnt+stdy ulum hadis......

No comments:

Post a Comment