Thursday, October 21, 2010

i'm home

yeayayyyyyyyyyyyyyyy....akhir yerk dpt jugak ak balik umah minggu niey,yela..hampir 3 minggu sudaa ak duk kt bumi unisza yg begitu serabut keadaan yerk dgn pelbagai aktiviti,padat dgn test,assgment,kuliah,projek,ko....mcm2x ada+++++cam besa r perkataan yg xakan miss dari mulut ak>>line unisza yg lembab nak mampus>>idup2x nak mampus.....aiyoo,kite owg bayar taw kot sedap rasa korg jew nak sekat itu ini!!!begang3x
sampai jew umah terus menghadap laptop,pe lg on9 laa keje ak sambil2x duk upload pic yg terkini..urm,kali niey nak upload pic time tgh bosan2x kt bumi unisza pi laa kuor dgn kwn2x utk meredakan angin kus2x yg di tahap kebosanan yg teramat sgt...pic niey kite owg bertiga amik kt pantai tok jembal,masa tue xplan pun nak kuor abis jew wat assgmnt tetiba rasa lapar..bd,jom kuor pi cari buger kt area umt,alih2x buger k mne kite owg k mne????hahaha,...pantang nampak pantai,pe lg ayeah lepak kt pantai laa.Owg yg xkan miss utk join kite owg ialah sape eak????????????mat miey laa..dia mmg kwn yg baik laa bg kite owg...yela,kalu mtk tlg k pe k terus jew sampai,,,rela lepak dgn kiteowg wlpn kwn2x laki len duk tgu die~...thanks miey sudi lepak and layan kerenah ak and bd.time balik siap ko follow ak and bd dari belakang..alih2x balik kena tahan dgn pak guard laa....tidak!!!!!!!!!!!!!!!!tibe2x jew nak tahan,pelik niey????besa xpernah pun wlpun balik lewat dari kol 12...puas kena berleter dgn pak guard tue,alih2x kite owg lak kenakan dia...al-maklumlah,pantang owg marah kite wat lawak laa.....keesokkannya,dpt story yg ade something happen kt somegurl...kcian~ptutlah,tetiba jew kite owg kena tahan dgn pak guard rupanya ada bnda yg berlaku....mntak2x lah jauh dari semue tue,sabar ye awk~....k2x,jom kite pi main2x kt tman permainan lak

kempunan nak mai nsib owg xrmai..huhu

bd,nasib xpatah bntg tue dek ko~

buai laju2x ak nak kawin dgn is..


puteri yg berangan nak kawen dgn ank raja is

ohh,tidakkkkkkkkkkk...no camera2x,help me!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment