Saturday, October 2, 2010

ko rakan kaunselor~

Alhamdulilah arini ko kaunselor berjalan dgn lancar yew sampai sakit pinggang ak coz,lama sgt kls yerk...
dah laa tulang rusuk ak sakit niey duk lak lama2x ats kerusi yg teramat lah sgt empuk yerk..dah laa ckp test arini start kol 8-10,tp,hmpeh test yerk kjap jew siap fc tue dtg lwt lg,,,geram btl!!!!!abis jew sesi test+sesi berborak kita owg smue kna beralih k bgnan lain utk bergabung smue student rakan kaunselor...jalan lg,sabar jelaa ak tahan sakit and sampai jew kt sana nasib ade kwn2x yg sgup tlg ambilkan kerusi utk ak,thanxz 2 uolz taw..mak ai,igtkn 1 jam jew kls tue..aiyoo,hampir dkt kol 1 baru dorg lps kn kite owg kembali k kandang masing2x..nak taw pe yg kite owg smue buat yg lama sgt tuemjust sesi meeting utk program personaliti diri yg bakal di adakan pd 23 oct nanti,and hampir smue ahli yg terlibat dan terbabit dlm smue urusan.Terutamanya exco rakan kaunselor,nampak yerk dgn ak sekali laa terbabit..ak punya part     << pengurusan hubungan luar>>.Yg lg kelakar ak punya ktua plak buat mslu2x,mse mula2x duduk tepi ak xmalu plak~..nasib kena beralih kt area len ak pun cpt2x ambil tmpt len..nak jew ak ketuk kepala dia yg buat tersipu malu tue,time owg explain bnda senang pun buat xfhm,kcian dkt akak tue nak kena explain lg..bila dgr cam gempak gak program kali niey,kena buat btl2x laa coz,niey merupakan slh 1 projek kite owg kena arrange sndiri~..siap seting baju,seluar,tudung...nasib ak punya sesi ptg,ley laa relax skit pg tuh..yg len jgn jelez taw,huhuhu...akhir yew kami dpt kembali pulang ke kandang masing2x,oyeah..balik,jumpe some1 kjap..by the way,nk ckp time kasih byk2x kt some1 tue yg sntiasa ambil berat psl hidup ak..pastu,jumpe some1 lg,nak pjm motor plak dah..ngada2x btl,pepn time kasih jugak kt some1 niey yg selalu tlg ak,ambil berat psl ak,buat lawak ...mcm2x lg laa,,nasib dtg dgn some 1 niey,kalu dtg dgn some1 lg stu..mak ai,malu laa nak jumpa dia ....brp punya byk some1 laa,some1+some1+some1+some1= some24 laa,huhu..kite bljar math kjap yep..hahaha.pe lg balik umah laa,coz esk ada appointment dgn doc hensem

No comments:

Post a Comment