Saturday, October 16, 2010

macam2x ada

Assalamualaikum
Urm,dah lame xberblog kn???nak wat cmne ak terpksalah akur dgn kdaan internet yg idup xbrp nak idup niey sng cite cam nyawa ikan....redha jew laa,smlm kite owg  ade test ulum-hadis semalam and  digabungkan dgn bebudak syariah+usulluddina+aqsa coz,ustaz yg sma,kos jew lain2x.Aiyaa,pak guard yg jaga pintu where are you???g mna si xdtg2x lg si?????kami smue udah kelaparan utk menjawab soalan akidah niey>>>>konon2x yew mcmlah otak dipenuhi dgn ilmu yg di ajar tue...wuekkkk,poyo sguh laa.akhir yew muncul.test tue..urm,mak ai,soalan senang giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sampai2x kawan ak ckap penat jew ak baca byk2x tp soalan yew 3 jew yg kuor dah laa soalan ada yg di luar jangkaan.Nak dikatakan soalan tue ssh xsgt,tp,kalu xstdy or lupe lirik,huhu mmg hancur laa,cam besa laa ak suka sgt part2x mengoreng niey,mne x yew,kt umah mak suh bljar memasak,goreng 2 goreng niey~>MALAS,kan bila time test kemaruk nak mengoreng......huhu,tp,insyaallah okey tgk dari cara goreng-menggoreng tue dah ley blah dah.Dah laa kuor awl mcm confidence gler jew btl smue tp dri duk lame2x pun ko pndang ak,ak pndang ko baik ak blah jew smbil kite owg jln kuor smbil nyanyi>> ya ustazah kami dtg dgn penuh harapan tp,pulang dgn penuh kehampaan....lallaalalalal~...mcm2x kerenah btl laa 3 bdak niey..tkpe2x jnji idup  kite owg bhgia..waaaa,xley blah statement.
Niey yg ceq geram niey dgn cik bd and cik suma,bkn main atin esk kejutkan ak taw kol 6 a.m.Alih2x ak bgn solat and call laa cik kak  kite 2 org niey~...tutttttuttttt..tuuuttttttuuttttt,ntah brp kali ak call xbgn2x dah bdak niey,ak pun ape lg continue to zZzZzZzZzZzZzZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,sedar xsedar dah kol 7 laa pe nak gn anak dara 2 org niey ssh btl nk bgn tido.
Pe yg ak xsabar nak wat arini balik jew umah terus ak mghadap lptp and nak upload smue pic y...kite owg plan nak kuor pi photoshoot kt pantai sambil2x menikmati  hidangan yg agak famous kt ganu aritu...sotong celuk tepung.KOrg smue msti pernah mkn kn???ala,skrg ak rasa hamper smue tmpt dah ley dpt mknn cmni....plan nak g 1 kete jew tp,cam padat sgt laa kna pi 2 kete kot,alang2x kalu ley nak sgah kt sua rasa kt pulau warisan tp,tdak kesampaian.niey laa pic yg ak smpat upload yew kwn2x,mne yg tkx tue al-maklumlah xsmpat and xlarat nak tgu upload stu2x pic niey.
mila.....nak jugak~yummm2x










akhir yew,dpt gak upload pic kt pantai maras niey~...tp,skit2x jela kekwnku sekalian yew,6ti,byk2x basi lak...huhuhu





No comments:

Post a Comment