Saturday, December 25, 2010

buzy dan terus membuzykan diri

akhirnya tugasku sbgai babysister selama 3 ari berturut2x seorang diri telah selesai..penat and happy laa selain boleh mempertingkatkan kesabaran dirikan..huhu
okeylah,walaupun tkx upah,tkpe kite buat amal sket ye tuan-tuan & puan-puan
alahai malasnya aku nak kemas barang

nak ke mana plak cik honey suckle kali niey yerk???
agak2x???
hehe
esok aku nak kembali ke bumi unisza

xterasa terlalu awal k??
memang pun,date masuk 2hb januari
kali niey kena pi awal nak kemas bilik siap2x
and ari isnin nak bertolak ke besut untuk program kaks

mak ai,hampir seminggu program kaks  tue
6paknya kenalah bawak banyak baju
terutamanya baju kurung
aiyoo,malasnya 

nak cakap buzy??
bolah tahan lah coz cuti kali niey smgu jew aku duk kat umah
yang selebihnya terlibat ngn program
i like2x!!!

k laa,nak pi kemas barang
banyak niey 2 beg besar gitu
and then nak kena tido awal laa
kena jaga mata coz esok nak pi photoshoot..



dadaaaaaaaaa
selamat tidow sayang

No comments:

Post a Comment