Monday, December 20, 2010

famous yew dorg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow,wow,wowwwwwwwwwwwwwwwwww
fuyoo,kapan sik aku dapat jadi macam dorg eak????
urm,aku suka sangat follow blog dorg semue niey
dah laa cantik,hensem 
tue xbaca lagi dorg punya blog memang superb laa kan
yela,gaya dorg berblogging memang best
pe lagi jom kte tengok wajah2x yang famous 
memang dunia blog dunia mereka
yela,masuk newspaper tuhhh!!!
bukan senang tau,kalah artis gitu~..



sapekah gadis cantik niey agak yew....nieylah irine nadia marcello
baru berumur 18 thn tau,tp,die punya blog masyukkkk,famous giler 
mana xyew masuk magazing,newspaper...kalu kat dunia blog lagi laa xyah ckp mcm2x contest yg dorg masuk...nak tau lagi details psl cik adik manis niey just klik http://irinenadia.blogspot.com/




blog pilihan malaysia kategoriblog personal....
mak ai,hensem yerk!!!!!!pakwe sape niey???huhu,ops,jgn curang cik honey suckle~..niey laa abg kpd cik adik manis tadi..dorg niey memang adik-beradik yg famous larghhhh..so,nak usha lebih pasal mamat niey just klikkihttp://aizulmarcello.blogspot.com




model mane plak niey???
no,no,no....niey antara yg terfamous laa,stdy kt indon tau..bakal doktor~ dr.fatin liyana asri
cute kan????pe die????xdengar...nak usha?tidakkkkk!!!!!!!!anda sudah terlambat cintanya sudah dimiliki
tapi,kalu nak usha jugak  xdapat nak halang just klik http://honeykoyuki.blogspot.com,




pewiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
cantik giler awek niey.name die hanis zalikha~die niey seorang model
kalu xkenal xtau laa aku nak cakap pew,dah laa berjaya beat siti nur haliza masuk newspaper gtu lorhhhh...so,pe lg tengok2x laa blog die http://inibelogsaya.blogspot.com/

pepn.memang best dapat jadi macam dorg kan...
tapi,bagi aku dunia blog aku adalah dunia untuk aku berdiari mengenai al-kisah aku...
xkesahlah syok sendiri k pe k
janji aku adalah aku!!!
cewah,statement yang xboleh blah lah cik honey suckle..


k laa,cik honey suckle tinggalkan anda dgn pic yg ntah pape jew niey
yg duk berangan nak masuk paper kot...huhu

No comments:

Post a Comment