Tuesday, December 7, 2010

Gem Beach Resort

program kursus keusahawanan siswa unisza siri vI telah berjalan dengan begitu baik sekali dengan kejasama dari semua pihak yang bermula dari 2 Disember-7 Disember 2010.Insyaallah kami semuanya akan di aplikasikan dalam hidup untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya.Walaupun,aku,suma & bd datang lambat ke program tersebut tapi,nasib kami lagi bertuah dapat pergi ke program yang akan datang kt bukit keluang beach resort pada 27 disember 2010.

Program kali nie boleh tahan seronoknya,walaupun lebih banyak taklimat + motivasi dari aktiviti outdoor
tapi,semuanya best coz,penceramahnya pun bagus2x.Tempat,makanan,bilik tidur and service yang begitu wow laa.Sebut pasal objektif utama program nie ialah untuk melahirkan usahawan yang berjaya dan berintelektual,ak and the geng ade laa berangan2x nak bukak perniagaan sendiri.Terutamanya next sem student mall akan dibukak,so,kami nak ambil and rebut peluang nie untuk menguji tahap keusahawanan,mencari pengalaman+++.

so,harap2x lah permohonan untuk dapatkan 1 lot kedai student mall tue jadi milik kami bertiga..amin!!!selain tuee,Manalah tau kalu ade rezeki kita orgor rakyat2x unisza masuk contest siFE Tue,korg tau xpe tue SIFE???niey laa program yang kerajaan malaysia akan bawak masuk ke malaysia next year untuk menjadikan student malaysia lebih terdedah dengan program yang begitu super power niey .nak tau lebih lanjut pasal SIFE :http://www.sife.org/Pages/default.aspx.Pepn,kita tengoklah bakal2x program yang disediakan oleh kerajaan akan datang,as student korg patut jaoin program macam nie blh laa menambah pe yang patut demi masa depan...

pic kt gem beach resort...







time wat rp


slh sorg penceramah yg dtg..


time bersama forest's secret



 3 anak dara yg suka bergambar


sesi bergmbar akibat terlalu gntok,,nasib pnceramah x6ak..huhu



di antara kucing2x yg suka menyakat idup kami ber3 
woit,beg kami!!!!


pic with penghulu+da geng yg konon2x pemalu..


tue,jew laa yg aku sempat upload yew..yg selebihnya kt fb laa.pepn kami ber3 sgt enjoy dengan program nie nak2x ade kucing2x yg suka sakat kite org ber3,walaupun baru kenal main panggil kami cat,meow2x...and kite org pun panggil korg cmtu,pepn,korg niey  memang meriahlah..hahaha
kite jumpa lagi kt kem lg satu yew,masa tue aku pun xtau laa pe lagi gelagat korg and gelagat kami ber3 bila bergabung dengan korg nanti..mesti kecoh giler,pantang jumpa meow2x,gaduh2x,gelak2x....

p/s:cik khazinatul aszar cuba ko tengok pic nie.....



siapakah agaknya gerangan manusia niey????
yg tibe2x hantar mms kt aku time kita balik dari resort
<<~salam,siapakah mampu memiliki  cincin ni,hehehe.......>>
tuttttttt,shyyyyyyyy...hahaha
very da noti



No comments:

Post a Comment