Sunday, January 2, 2011

continue...

alhamdulilah akhirnya aku telah sampai ke rumah,setelah enam hari  berada di bumi besut,bukit keluang beach resort.Program kali nie memang best laa macam2x yang aku dapat belajar selain dapat kenal kekawan yg lain and mengeratkan lagi hubungan yg sedia ada,huhu
benda yang paling best time bergambar laa
paling yang memusingkan kepala semua orang ialah time nak kena buat rancanagan perniagaan 
mau xpening kepala,nak kena balance kira2x,nak kena buat slide show lagi masa yang diberikan only satu hari jew...tapi,semua berjalan dengan lancar,walaupun aku langsung xpernah belajar buat kerja2x bahagian account sepanjang hidup aku nie so far so good~..
and group aku menang no.empat ,not bad laa kn??
saat nak pulang ke bumi unisza pun tiba,lebih kurang pukul 2 jugak kami semua bertolak
ade yang naik bas,dan van..yela,bas hanya dae sebuah jew coz,bas lain digunakan untuk mengangkut student yang pulang dari kg nak ke unisza.
aku and the geng naik van dengan pegawai hepa+vvip
ops,soe uolz jangan jeles tau..huhu
naik van memang best coz,keje kiteowang duk bergurau senda nad gelak jew memanjang
nak2x en.hafiz and en.fauzan memang suka sakat aku jew termasuklah kawan aku suma and bidi
sabar jew laa..
paling geram kalu en.hafiz kenakan aku memang nak kena penyepak aku betollah
ade ke main tenung2x ,nak suap2x makanan..macam2x kerenah yang dia and en.fauzan buat dari awal program sampai balik keje dorang menyakat aku je..gerammmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!
pepn,kami enjoy bila jupe dorang2x semua niey..
hiduo bisa selalu gelak,ceria,giler++++
hahahahahaha
























nak tengok lagi??urm just tengok kt fb laa
banyak sangat pic yew
pepn thanxz to en.hafiz and en.fauzan yang terlalu over amik pic kami semua..

No comments:

Post a Comment