Monday, January 31, 2011

EXSPEDISI MENDAKI GUNUNG LEDANG

Pada 27-30 jan 2011,persatuan RAKAN MUDA  telah menganjurkan EKSPEDISI mendaki gunung ledang dan telah disertai seramai 60 orang mahasiswa/wi dari UNISZA . kali niey aku sendiri telah menyertai ekspedisi ni. rasanya dah lama x mendaki gunung....sebelum ni ade laa zaman skolah...zaman universiti niey maklumlah...busy...huhu...Time mule2 nak pegi aku rasa segan plak sebab igt sorang je student syariah...tapi ku gagahi jua.Kami bertolak dari UNISZA pada pukul 10.30 malam dan singgah di tangkak,johor untuk SHOPPING~..I LIKE IT!!!!!!!!!!!!!!!sampai kt GUNUNG LEDANG  pada pukul 3.00 petang...Kami menginap di tapak perkhemahan yang berhampiran dgn air sungai yang telah disediakan oleh pihak Taman Negara Johor.........


sesi bersiar2x waktu petang bersama teman2x...-jumaat









pada waktu malam,taklimat bersama dari pihak Taman Negara Johor and menu yang di sediakan oleh kami nasi goreng+ayam bbq










Pado keesokan harinya....pengembaraan bermula 


~MENDAKI GUNUNG LEDANG~

chek barang b4 mendaki

-cp1-

muka penat~xmakan nasi ..

panjat jgn xpanjat

peace..

oyeahhh~i like this part

sejuk giler!!!

kenangan itu indah

smile~..

pic before bertolak balik dari GUNUNG LEDANG~..
PUPYE kalian semua
jupe lg







niey jew laa cik honey suckle dpt berkongsi cerita & gambar pun xsempat nak amik byk2x coz,mse kt ats GUNUNG LEDANG tue hujan lebat and angin kuat,keselamatan lebih di utamakan dri berphotoshoot
biarlah semuanya di jadikan sebagai kenangan~,,

1 comment: