Monday, February 14, 2011

macam-macam

2 ari sudaa keje aku masuk kuar toilet jew kot
pi laa breakfast 
alamak,tidak!!!!!!!!!!
hitung2x 5kali kot xpun lebih
membazir jew makan buang balik kn???hehehe
semalam  tiba2x plok terasa nak kuor pi makan kt kedai
pe lagi aku gn cik bd merajinkan diri yg tersedia ada yg memang teramatlah rajin kalu bab berjalan
kuor jew melepasi pok guard yg tersayang
ya allah ade org xcdnt laarupa yew student unisza
xcdnt motor dgn motor
mamat yg kena langgar tue teruk gak,dgr cite ada bhgian yg patah and klu hidup 50%
and punca yew salah dari mamt tue jugak yg xpi u-turn ikut jalan yg betul
pakai redah nak shortcut jew,nak wat cmne di katakan takdir trafic light yg sebelah tue hijau
pe lagi ade laa  motor lain terlanggar die masa melintas yg dah memang salah arah
orang ckp nk wat cmne dah takdir
pepn aku harap & blh doakan yg terbaik agar semua yew okey,insyaallah
kami teruskan perjalanan utk mencari kedai makan yg paling best kt area stu
tempat pilihan area UMT
memang xmenyesal pi kt situ... memang best laa and berbaloi2x 
balik2x pi merayau kt tapak karnival usahawan tue
sje jew,nak beli... kenyang!!
sampai jew kt blok f
kte org ter6pak,bkn TER lg..memang sah and soheh laa budak laki kelas aku 2 org
betol sangkaan aku yg die org tengah tnggu awek
xleh blah sguh
 kalu dulu bkn main dorg sibuk2xhal aku dulu tapi hal sndiri xterjaga
si minah tue pi kelas bkn main kejap pakai tudung besar kejap kecik
and pi jupe pakwe bkn main pakai yew...hampeh betol
kalu ikutkan ati aku blh jew aku kenakan mamat tue 
tapi malas aku nak layan,membazir masa jew kot layan orang yang suka bajet2x niey
depan lain belakang lagi laa
hamprakkkkkkkkk betol laa
dorg memang buat aku tergelak...
and dgr cite laa bdk laki sje jew nk men2x
pe nak jadi dgn dorg pun aku xtau laa harap2x dorg dptlah satu hidayah dari wat keje bodoh niy..
 kelakar pun ade kecian pun ade kt dorg semua niy yg mmg tkx keje sesangat nak wat..
and aku pun malas nk layan benda niy dpt tau pun coz ade yg suka bergosip..
macam2x sguh gelagat manusia eak


No comments:

Post a Comment