Monday, April 11, 2011

done!!

alhamdulilah,abis sudaa debaran utk mengharungi spaking,muet pagi tadi......k laa nak story skit pasal muet tadi,dengan penuh semangat aku bangun dlm kol 6a.m and then terus siap2x+breakfast 2sudu mee goreng..xley makan banyak2x nanti akit yuukkk.sampai jew kt smk panji alam,kakiku terus laju melangkah menuju ke pondok pengawal utk bertanya tempat muet area mne.Alih2x pak guard tue ckp bukan ke muet dah lepas...aigoo pak cik kalu cmtu watpe sy datang sini???pastu,boleh suh aku and chinese gurl pi laa duk kt kantin dulu k xpun duk depan sane...okey,pastu dia mai and cakap kt depan tue dik,sambil tgu orang lain....Kuwe and lihin pun sampai pastu payed and da geng....

tidak!!!!!!!!!!!1kami di quaratine kn.....hehehe,bowink giler.ingatkan dapat 1 group
tapi,no 4 kot...and guest what who are the same member wic my group,kuwe,lihin and zul.Asyik2x muka diorang..NOw,i'm as a candidate A..blablablabla..soalan senag jugak laa..tapi tibe2x tengah cakap aku jdi blurrrrrrrrrrrrr kjap.Tp,part group disscussion lagi laa kelakar bila masing2x xtau sape nak conclude.aku yang start the intro and then aku plok yg kena conclude...adakah aku giler kuasa kt situ.Benggang ngn si dia yg duk disturb my part...yes,i know that u r not really agree wic my point but wait until i finish my point....arghhhhhhhhhhhhhhhhhh.dah laa dua kali kot...kan i dah hampir tinggikan suara kt situ,u xmenyempat len kali dengar dulu kan dah same2x benggang kot...hahahahhaha.nasib laa kamoo lagi 2 org memahami sy...

balik2x terus dapat mesej i'm soe....
okey,memahami jugak ....tapi memang kelakar kot muet kali niey..kalu dulu muet mase kt kelas memang serius,but today siap blh nak tergelak,....aigoooo.Now,time to study for ayat ahkam,nahu,matan+tajwid....
chayuk3x...aja2x fighting


muke di saat tgh benggang..

No comments:

Post a Comment