Sunday, April 3, 2011

welcome back 2 unisza

akhirnya kami semua dah berjaya selamat pulang ke bumi unisza,lebih kurang pada pukul 1 pagi.
segala rancangan yg ingin kamilakukan di putrajaya telah selesai.Perasaan tentulah teramat teruja bila nak jumpa pegawai2x dari kementerian belia & sukan,segala maklumat yg langsung xtau kini jelas..bincang dah borak dah makan & minum pun sudaa...pe lagi sesi kte untuk pi shopping laa.

ari jumaat kami pi alamanda,urm sale xbanyak sangat pun...tapi,kami tetap shopping.Terutamanya utk miss bidi xsah kalu xshopping.AKU????...percaya x kali niey aku pi langsung xshopping.Pada waktu malam pi ukm,fuhh...hangat sguh perdebatan antara kami...hehe,sambil2x berkenalan dgn srm ukm..dpt laa tambah koleksi skandal...tuttttttttttt...ops,terover sudaa.Walaupun kami tido di hotel yg xberapa nak berbintang tuh,tapi sguh nyenyak sampai xterasa sejuk yerk air-cond.SABTU plok,its time 2 us  to shopping spuas2x ati...pi TS JERK!!!!jerk???banyak giler sale kt situ,tapi aku still xbeli pape pun...ntah kenape kali niey betul2x nekad malas nak shopping,nak cakap aku nak jimat???tkx makne yew....duk kuarkan duit dari atm sapa 3 kali kali kuar tapi still xtau nak beli pe....

pecah rekod peribadi r kiranya niey???bley laa...hehhehehe,sengal sguh
nak balik laa  dalam bas mcm terjadi and berubah,nak2x tmpt duduk ade yg berubah skandal,ade yg mencari skandal,ade yg wat jejak kasih.....nakal,nakal,nakal
pepn,biarkan semuanya di jadikan kenangan dalam hidup kte ..


kt kbs



time meeting



bersama srm ukm




kt ts




wic our bodyguard...hehe




a
.
.
b
.
.
i
.
.
s
m a l a s       s u d ah......

No comments:

Post a Comment