Tuesday, May 24, 2011

kesabaran amat diperlukan di sini!!

saBar....sabar...sabar....kesabaran amat diperlukan di sini yew teman2x....
mugkin anda akan berasa cuak dgn diriku ini..coz,boleh seenaknya bercakap and happy sana-sini...bukan begitu yew...pihak atasan telah menyuruh anda utk mengisi sistem merit dan menghantar borang tersebut kepada pihak hepa,dan jelas menyatakan merit tersebut adalah bertujuan pemilihan samada dapat atau tidak 
anda utk tinggal di asrama.....

so,nak slahkan sape kalu anda2x semua xhantar,and yg hantar pula pastikan dirimu ..
<<<kerana diriku begetu berharga>>>iaitu aktif.sO,nak salah org hepa & pjbat asrama pun xboleh sgt,pe lagi mpp...dorg pun mesti duk serabut otak jugak..nak2x time korg duk asyik call jew nak salahkan dorg2x tuh.MMg agak boleh dikatekan agak kejam laa pihak2x terbabit melakukan sedemikian,tapi,mesti ade sebab2x tertentu.Aku turut berasa  bersimpati dgn nasib korg..kalu benda niey jadi kat aku maybe aku pun bising,tapi nak kena tgk lah betul ke salah org lain??????

di sebabkan belas kasihan dan permintaan kwn2xku...ak dah cuba tolong tanyakan org atasan...>>dgn rajinnya sy tpn en.fauzan,menurut kata2x beliau...mmg ramai budak diploma yg  x dpt asrama,di sebabkan mereka xmghantar merit & xaktif.....serta pada sem depan jumlah pelajar yg bakal masuk makin ramai,and pelajar yg dah abis belajar pun yg keluar sedikit sahaja jumlahnya...dan2x asrama lame plok nak dibaikpulihkan maybe utk digunakan sebagai kelas....

ade jugak cakap kan asrama still ade yg kosong yg tinggal bdak diploma sahaja!!!!!!!!!!!!!!!abis nanti kalu budak degree masuk,nak CAMPAK dorg kt mne plok wea???????lagipun kte sempat stay gn budak degree hampir 3mgu....
nasib mpp rajin and cepat bertindak at least setelah wat rayuam ade jugak yg dah dapat asrama...alhamdulilah,syukur

pening3x
utk kwn2x ku sabar,insyaallah ade rezeki kamoo 
so,salah siapa?????
rsasanya xperlu menunding jari kau 0r dorg2x yg salah..
.pikir-pikirkanlah...huhuhu

No comments:

Post a Comment