Wednesday, May 4, 2011

T-A-M-A-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! & cooming soon....

alhamdulilah,ya allah akhirnya tamatlah jua hikayat final exam......happy+takut,coz xtau laa cmne result yg bakal kuar dlm masa sebulan niey....mummy soalan memang mencabar giler,mau xterputus abis aku punyer wayar2x dlm otak....pepn,ku harapkan semoga semuanya okey

lagi satu masalah,aku pun xtau nak balik umah bila,org lain dah lame beransur2x  pulang ke kampung halaman masing2x.lagipun esok aku ade seminar GEN Y~...prgram bi gtu dgr2x cite siap nak kena present kt dpn makhluk kt dku dah laa ramai giler dlm 400 org...mati!!!!!!!!!!!!!!!

cuti kali niey just sebulan and kali niey memang aku akan menyibukkan diri aku macam besa dgn program...nak2x program rakan muda yg akan berlangsung program HARI BELIA yg bertemakan HIMPUNAN SEJUTA BELIA kt putrajaya 3 ari gitu and aktiviti memang banyak giler...giler x giler janji kte enjoy!!!huhuhu...

pe lagi eak...urm,r satu lagi program kt kenyir......xtermasuk prgram RMWD lagi..tapi rasanya prgram tue bakal dibuat sem depan coz bukak degree kn tkx dorg cuti 4 bulan.....
tue jew laa yg termampu aku nak mengarut and berleter...nak tido kejap
ma and abah tunggulah kepulangan anakmu esok malam kot!!!...hehehe..tapi kan3x,barang2x lgsg xsimpan lagi...MALAS

No comments:

Post a Comment