Monday, June 6, 2011

rilek laa pulok

alhamdulilah,kini aku sudah berada di umahku syurgaku gitu...setelah,menyibukkan diri dengan aktiviti or program rakan muda...
laa nie nak rilek sambil slow cari info pasal tesis 

malas nak story banyak2x pasal program just nak cakap
pengalaman yang xakan dilupakan pabila join program hari belia negara 2011 memang BEST!!!!nak-nak di-pluskan dengan shopping lagi pahtu dapat pegawai yang memang sporting,siap kasi kami extra time 1 day utk tidoo & shopping...~..

unisza mai...


time nak kempunan tgk wayang+ shopping 


pahtu,balik rilek 1 hari,hari khamis pi program kenyir island hopping,yang nie lagi best dapat berphotoshoot & dapat naik bootcruise serta ,melawat tanpa bayaran...kalau korang nak,kena bayar laa...rugi xjoin kite orang pi sana...

jgn pandang2x..hahaha


kami,awok2x  srm Unisza


Balik jew dari kenyir,malam terus bertolak ke selangor untuk 4 hari,saja berjalan2x,shopping sikit alang2x  sambil tengok si kembar yang Xseiras sgt nie...perangai dorang pun memang lain..baby yg sangat baik,kalau nak nangis gilr2x,nak susu mak pun gilir2x,tidur pun gilir2x...xberebut laa,kalau due-dua nak nangis,nak susu,nak semua benda pada masa yang sama tentu pening laa

  ADAM HARRIS &AISYAH HALIZZA


No comments:

Post a Comment