Thursday, June 23, 2011

sedang menikmati waktu

hanya itu  aku tau buat seketika ini....sejak dua menjak nie kami sibuk dengan kelas,pahtu paling sibuk dengan rakan muda...walaupun,lambat lagi nak pi kemboja tue,,,,namun begitu segala persiapan perlu dilakukan mulai sekarang juga..
kami hanya ingin membantu pengarah program buat kerja,yelah,mau xkesian tengok die buat kerja sorang2x...and hampir sebulan dah menginap kat unisza.sedangkan budak degree len sedang menikmati percutian masing2x...nak buat macam mana,komitmen lebih penting.Brochures yang aku kena buat dah siap,but still kena make over lagi,walaupun at the last just black and white...sob...sob..sob...huhuhu
aku punya proposal dah berkurung lamanya dah siap dari sem lepas tapi xterhantar lagi..aigoo,tiba-tiba,jadi malas nak hantar...khamis memang aku tkx kelas,tapi,hari nie nak pi teman cik suma pi settlekan program die kat area marang sambil bersiar2x...untuk melupakan kerja2x yang bakal lagi kami lakukan selepas ini,nak kena pergi sana-sini...so,kite enjoy dulu!!!!!!

No comments:

Post a Comment