Saturday, December 24, 2011

midnite wic DuRiaN

aku gn abang aku wat keje giler,tibe2 mengidam nak makan durian....pe lagi pi laa beli kat area pasar kedai payang.Perghhhhh,ramai giler orang yang datang beli buah-buahan kat situ,terutamanya semestinya buah durian lah kan...Pe lagi jom kite mulakan sesi terjah memilih durian yg paling best rase,besar and comel molek yew...
kalu pi gn abang aku memang agak lame lah nak memilihnya,mau xyew kadang2 aku hanya mampu tersenyum and gelak ,yelaa bukan setakat pilih jew die siap suh pak cik belah durian tue nak tengok isi durian tue okey ke x.......boleh kate setiap biji durian die suh belah...aigoo,kalu aku just tengok gitu2 andpaling penting dapat harga murah kn????tapi,sekarang bukan musim durian sangat..so,laa nie musim durian luar harganya mau xmahal

besa beli dalam rm10 dah dpt 3 or 4 biji kn???tapi,sekarang mak ai,mahal yerk!!!!!!
kami dah xkesah mahal ke murah janji dapat makan walaupun harga durian yg kami angkut rm50 6 biji...
balik...balik..balik......time utk maKAN,sekali gn qaseh yg berumor 1 lbh pn turut join kami...huhuhuhu
yummmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyy~....

No comments:

Post a Comment