Friday, March 25, 2011

banjir,oh banjir..

kini hampir setiap hari bumi terengganu dibasahi dgn titisan-titisan air hujan
sikit demi sedikit bumi unisza turut ditenggelami air
paras air menjadi  lebih tinggi dari sebelumnya
oh,hujan....pabila banjir,besalah kompang dipalu pengantin.....
eh2x,silap lirik sudah..bukanlah,gendang gendut bunyi ketapi
lapar perut gi mana mau buat si...

nak mengharungi air yg berada di  ketinggian paras lutut,malas bangat
kecian kt perut nak makan yew?? urm,nanti kte pakat ramai2x pi main air  sambil cari makan
mood sekarang tengah serabut dgn test +muet+hafazan+++++
try nak stdy slow2x,takut kelam kabut jew,pepn awak2x doakan kte berjaya taw




Tuesday, March 22, 2011

ari semakin cepat berlalu
ape yg ak dah prepare utk masa dpn ak pun xtau laa
banyak pening
banyak serabut

awak
saya rasa nak nangis 
tapi
xboleh
saya tahan jew
makin sakit

serabut
makin serabut
jangan kacau bila saat saya tgh mengile
arghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!



Friday, March 18, 2011

test!!!!!!!!!!!!

tension laa 
next week byk giler kot test
mane nak kena hafal matan
nak stdy utk final pun xbrp nk prepare

muet!!!!
yg nie lg satu penyakit
lgsg ak xsentuh
pe lg nk stdy

banyak serabut woo..
dgn perangai ayam sakit suke menganggu
nasib laa ade perubat yew
alhamdulilah,tenang sikit
 
harap2x this sem more better then b4
insyaallah,amin





Saturday, March 12, 2011

kp0_rkn muda

alhamdulilah,semuanya berjalan gn lancar
and sekarang hubungan antara kte org satu family rakan muda makin rapat 
terutamanya antara budak2x exco baru 
paling xdpt dilupakan bila time main belon air

alang2x main and dah basah pe lagi kte org semua pi main kayak 
ade gak yg pi terjah ke pulau sebelah tue
nak cakap penat???
xsgt cuma penat gelak jew kot

pe yg penting dapat belajar cara nak wat proposal gn btl
and info2x yg penting utk kepimpinan rkn muda 
niey laa program yg paling santai & relax
huhuhu...i like

sambil2x relax,aku gn cik suma pi laa berphotoshoot
 kt sekitar area kem merang tue
pe lagi bila dah dapat kamera dcsl 
sakan laa











balai cerap, unisza

assalamualaikum..wahai teman2x sekalian
arini aku nak story skit...aritu ak & bdak asas takwim pi balai cerap,unisza
utk completekn tugasan amali yg wajib wat

mesti ramai yg tanya and hairan kte org semua pi sana time camni watpe jew???
yela,sampai ade yg cakap bukan dah nak pose nak pi tgk anak bulan tue..
huhuhu,kelakar2x
penat nak kena type msj nk kasi tau

first time kot pi kt sana
real lagi tuh,perghhhhhhhhhhhhhh memang cantik giler dpt tengok planet,bulan....
cara nak guna gps nak kira la pe lg semua tue memang takkan ku luput dari memoryku yg dah hampir padat gn patah2x arab..huhuhu,sengal

jom,
tengok pic
yg setakat mane
 kte org sempat amik kt sane......




posing dulu b4 start amali






cam besa laa kami tetap bertiga


astro awani & bakal isteri k.falak..
huhuhu

pandangan besa


use teleskop














kami semua



cikgu yg selalu menceriakan kami



awek2x cun

Saturday, March 5, 2011

kejap yerk

now,aku dah siap2x kemas barang
kejap lagi abah & ma balik dari masjid nak hantar anak bongsu 
ke bumi unisza laa 
alang2x tunggu dorg,on9 laa sementara masih ada waktu 

kejap yerk!!!!
pe yg kejap tue?????
cuti laa
rasa mcm baru jew sampai

nak wat cmne at least aku sempat balik
dari xbalik lgsg mcm korg2x yg stdy jauh2x tue kn...
jgn jeles,org ckp dah dekat pe lg balik laa
huhuhu

6ti,aku akan sibuk dgn RM plok
pastu,xtermasuk dgn program len lagi
dgn test lg..blablabla
buzy..buzy..buzy...


Friday, March 4, 2011

bowink???

bowink???

Answer here

umahku syurgaku

waduh,bukan main lagi aku kan???
urm,dah sampai umah pe lg keje aku
duk on9 laa
assgmnt xbuat lg

ish2x,dah laa tido lewat
nak wat cmne line kt umah mmg laju bin giler
dah laa kwn2x semua duk pakat ajak chating
nak2x miey yg begitu teruja nak tau pasal hal tue

k laa aku pun dah gantok 
esok laa smbung chating ye kekawan semua
cayunk korg semua
nyte..muahhhhhhhhhhhhhhh

Wednesday, March 2, 2011

semalam dpt mkn free kt umah cik sumaiyyah 
menu utama nasi dagang gn nasi putih lauk daging
adakah aku kelihatan pelik mkn nasi dagang gn lauk daging???
dah memang dari dulu kot aku makan macam tue..

pape jew laa kalu korg try mesty nak lagi,
hehehehehe
kali niy aku gn cik bd merempit pi homestay milik family suma
mak ai,comel2x..nak jew tido kt situ xyah balik

harga pun berpatutan
just rm200 utk 1 ari
mat miey n da geng pun pi 
yg lain macam besa r family rakan muda

sambil berborak kt situ sambil tunggu some1 yg dah tertinggal train
iaitu mr.joe
pe lg cik kak kte semua niey
pantang 6pak lensa kamera cepat!!!!!!!!!...