Wednesday, June 29, 2011

padat!!

wow..wowww..wowwwwwwwwwwww
i'm tired!!!...minggu nie agak meletihkan,dah laa ade kelas tiap2x pagi kol 8-4 petang,

nasib ari khamis tkx kelas...boleh rilek sikit,namun..
kini,jadual harian aku akan bertambah padat apabila ade meeting dgn rakan muda pahtu,
ade car wash,dan macam2x lagi...
mane nak pi cari sponsor lagi...fuhhhhhhhhhhhhhh,
agak2x YB buzy mcm kite org x???hahhahaha

Monday, June 27, 2011

diserang!!!

tibe2x,pintu bilikmu Mujahidah Kasih diserang....
ku ingatkan siapa,dgn penuh gayanya,die cakap kt kami...
amboi3x,sedapnya korg duk lepak tgk tV....
ku igtkn org tue tersilap bilik
,rupanya org pejabat asrama,takkan ku lupakan itu...hahahaha
sabar jew laa...
aku rse org pejabat asrama tibe2x mai serang waktu malam ...
nie mesti nak cari penghuni yg hidup secara haram kt sini,.....
pepn,harap semuanya hidup secara aman kat sini...

Thursday, June 23, 2011

sedang menikmati waktu

hanya itu  aku tau buat seketika ini....sejak dua menjak nie kami sibuk dengan kelas,pahtu paling sibuk dengan rakan muda...walaupun,lambat lagi nak pi kemboja tue,,,,namun begitu segala persiapan perlu dilakukan mulai sekarang juga..
kami hanya ingin membantu pengarah program buat kerja,yelah,mau xkesian tengok die buat kerja sorang2x...and hampir sebulan dah menginap kat unisza.sedangkan budak degree len sedang menikmati percutian masing2x...nak buat macam mana,komitmen lebih penting.Brochures yang aku kena buat dah siap,but still kena make over lagi,walaupun at the last just black and white...sob...sob..sob...huhuhu
aku punya proposal dah berkurung lamanya dah siap dari sem lepas tapi xterhantar lagi..aigoo,tiba-tiba,jadi malas nak hantar...khamis memang aku tkx kelas,tapi,hari nie nak pi teman cik suma pi settlekan program die kat area marang sambil bersiar2x...untuk melupakan kerja2x yang bakal lagi kami lakukan selepas ini,nak kena pergi sana-sini...so,kite enjoy dulu!!!!!!

Friday, June 17, 2011

pe yg anda nak lg dlm idup nie??

pe yg anda nak lg dlm idup nie??

Answer here

dah terkubur

aigoo,aku rasa dah lama tinggal kerja-kerja mcm macam sU nie...menaip surat laa ,proposal pe lagi...yang terkini dapat kerja untuk buat flyers nie..xtau laa nak letak pe kt dalam tue...and dah 2,3 design yang aku try buat saje2x..






cik suma,okey x??k nak touch up lg......nak make over tebal2x pun rasa 6ti,cam print black & white..

makan lagi!!!

mak ai,kalu balik umah memang susah aku nak control makan..
.walaupun kadang2x lauk besa jew,
tapi,orang kata kalau air tangan ibu memang takkan tolak punyer!!!
duk kt u sekarang aku dah slow start nak jaga makan,diet laa konon yerk...boleh jalan k???
xtau laa next week pun cik bidi dah ajak aku jogging,harap2x boleh jadi laa kali nie
aku bukan suka sangat nak berdiet2x nie...
dulu pernah laa diet,tapi,xjadi coz,memang jenis aku kalu diet badan senang gak nak naik.
yelaa,xpernah2x berat aku sampai 50kg...
akhirnya catat rekod peribadiku kini dah sampai jua 50kg!!!!!!!
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
dalam tempoh 6bulan aku berat naik 4kg..
Yang pelik kalu xdiet makan jew..okey plok,mantain jew~..
aigoo,mau xpening macam nie..tiap kali pi hepa,jumpa dorg mesti cakap awak makin tembam!!!
0MG...nak wat cmne nie??
akhirnya,agak bila  dorg dah jenuh  ckp cmtu...nak tau pe dorg ckp...nak wat cmne org tengah bahagia...
biarlah,asal hati senangkan....
sorg ckp tkpe jangan diet u tetap cute....
sorg lagi  plak,kalu u kawen mak ai,i plak  yang merana!!...hahahahaha...
dorg tue memang nakal dan suka melawak...
pepn,semoga dorg2x tue berbahagia dgn pasangan masing2x..dan jangan lupa doakan kebahagiaanku jugak..

Wednesday, June 15, 2011

menangislah sayang

sesungguhnya dengan tangisan memang  tidak bisa mengubah apa yang telah terjadi...
tapi,biarlah seseorang itu meredakan serta menenangkan fikirannya seketika dengan tangisan agar berasa puas setelah air mata  itu membasahi pipinya....
kerna apa yang sedang mereka rasai,
duka kah hatinya?
mungkin saat ini,hati mereka sepi atau sebaliknya???....
dan mungkin itu semua kita turut akan atau telah alami sepanjang perjalanan hidup sampai saat ini!!
sesungguhnya aku berharap dapat  mengambil iktibar dengan setiap perkara yang telah terjadi baik pada diriku sendiri ataupun sahabat yang lain untuk masa akan datang agar tidak akan mudah berlaku lagi....
YA ALLAH,sesungguhnya aku berasa betapa kedilnya diriku ini....
Engkau tenangkanlah perasaan aku serta sahabatku dan mudahkanlah segala urusan kami..

Friday, June 10, 2011

kembali ke unisza~sem 5

aigoo,pejam celik,pejam celik berakhir sudah cutiku selama 1 bulan....langsung xterasa macam bercuti.
Barang sudah siap packing.....yelah,barang memang dah packing  before start cuti lagi...xberbukak pun beg tue,hehehe,just tunggu masa nak pi u jew......sebenarnya malas giler nak pi mne dengan tkx semangat pe lagi nak pi kelas...pepn,harap sem 5 berjalan dengan lancar..aminnnnnnn

Thursday, June 9, 2011

ostel mana si kali nie???


aigoo,mau xgeram ....
gi mana si  sampai sekarang still xdapat tau lagi yang kami semua bisa menginap di blok mana,bilik mana??????
dulu ramai yang benggang pasal xdapat asrama,sekarang kte2x yang dapat xtahu plak dapat ostel mana.....yelaa,ahad dah nak kena masuk kelas,tapi tengok nie dah hari pe???
tunggu dengan penuh kesabaran jew laa...
aduyai!!!!

aksiku

1,2,3................action!!!!!!!!!!


hai,nama kite qaseh azzahra


soe,seksi laa pulok..


aucak,nak susu??...huhuhu


tak boleh!!!...hehehe


eeee...xmalu!!!


tepi2x,hurmmmmmm....

Monday, June 6, 2011

rilek laa pulok

alhamdulilah,kini aku sudah berada di umahku syurgaku gitu...setelah,menyibukkan diri dengan aktiviti or program rakan muda...
laa nie nak rilek sambil slow cari info pasal tesis 

malas nak story banyak2x pasal program just nak cakap
pengalaman yang xakan dilupakan pabila join program hari belia negara 2011 memang BEST!!!!nak-nak di-pluskan dengan shopping lagi pahtu dapat pegawai yang memang sporting,siap kasi kami extra time 1 day utk tidoo & shopping...~..

unisza mai...


time nak kempunan tgk wayang+ shopping 


pahtu,balik rilek 1 hari,hari khamis pi program kenyir island hopping,yang nie lagi best dapat berphotoshoot & dapat naik bootcruise serta ,melawat tanpa bayaran...kalau korang nak,kena bayar laa...rugi xjoin kite orang pi sana...

jgn pandang2x..hahaha


kami,awok2x  srm Unisza


Balik jew dari kenyir,malam terus bertolak ke selangor untuk 4 hari,saja berjalan2x,shopping sikit alang2x  sambil tengok si kembar yang Xseiras sgt nie...perangai dorang pun memang lain..baby yg sangat baik,kalau nak nangis gilr2x,nak susu mak pun gilir2x,tidur pun gilir2x...xberebut laa,kalau due-dua nak nangis,nak susu,nak semua benda pada masa yang sama tentu pening laa

  ADAM HARRIS &AISYAH HALIZZA