Wednesday, August 31, 2011

makan time!!!!!!!!!!!!1

ewah2x,diet ku bisa hancus kalu hari-hari makan makanan yg bersantan jew...nak buat macam mane kn raye...hehehe,turun 2 kg bisa naik balik 2kg...aigoo
tahun nie duit rayee slow sikit,dah masuk 20 thn,tapi,xkira ceq blom kawen so,still dapat yea u all

Monday, August 29, 2011

kau pergi jua

ramadhan telah berakhir,
kini,syawal tiba,
segala persiapan kt umah hampir siap,
kuih raya pun dah siap,
mau xsiap yea buat sapa xtido 
start dari kol 12 ke atas sapa lah kol 5-6 pagi...

orang lain raya muka berseri2.ceq beraya mata macam beruang panda..hahahaha
bukan pe,xsuka sangat beli kuih ,baik buat sendiri lagi best n banyak..
pepn,ku ucapkan selamat hari raya maaf zahir & batin wat semua insan yg mengenali diriku ini,ampun maaf dipinta,segala kekasaran atau terkurang ajar dilupakan,kita start dari zero-zero yew...hehehe

jom,kte layan lagu raya dulu....


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN

Thursday, August 25, 2011

cungkil bakat

wow,memang semangat buat barang hantaran...sekarang,memang boleh jew pakt beli yang dah siap,tapi,better buat sendiri lagi bagus...puas hati, nak design???macam design boleh kite buat tau!!!!
tengah2x semangat aku and kakakku buat barang hantaran semalam dala pukul 2 pagi,tibe2x,lampu padam....ingatkan gara-gara kita ornag guna plug lame sangat jadi macam tue,rupa-rupanya,satu kampung gak jadi gitu....pe lagi just continue tido jelaa




xperlu kata apa-apa

memang xperlu berkata apa-apa lagi,
kini,kita tentu dapat bezakan mane lawan mane kawan,
kini,kita kenal mane hantu mane manusia...hahahhahaha,
kadang2x kita perlu scan orang dgn hati,
tapi,ikut hati pun boleh hancus segala-galanya,
so,fikirlah yang terbaik

Monday, August 22, 2011

bukak pose n meeting

wow,mcm best jew dgr....tang mkn memang r best,tang meeting tuh malas giler

xlarat nak menadah telinga time orang berleter 6ti..aigoo
kali nie bukak pose banyak dpt jemputan,so jimatllah jugak duuit poket aku,hehehehe

arini plak bukak pose kt sutra beach resort~..(^ -*)

Monday, August 15, 2011

ku menangis lg!!

ya allah,

kenapalah sejak 2 menjak nie perasaan aku selalu jew rasa nak nangis,sedih  and pilu jew

aku sendiri pun xtau kenapa semuanya bisa terjadi

aigoo

behginilah akibatnya bila terlampau syok melayan cite korea....hehehe

Sunday, August 14, 2011

mghilangkan diri sekejap

alhamdulilah,arini dah masuk 14 ari pose..sedar xsedar kejap jew dah nak asuk separuh bulan ramadhan~..and aku harap2x taun nie xtertinggal laa pose yew...tapi,tknk tertinggal sembahyang raya gak..aigoo
mingu nie dapat balik umah,cam besa laa just ade aku,ma n abah..kadang2x kak long datang berbukak pose kt umahku,kekadang kami yang pi umah die...kalu duk umah memang makan separuh jew diri nie sedar,separuh lagi melantak jew laa...hahhaahaha
nak turun berat ntah jadi k x lagi taun nie????baru turun 2kg tapi,cam naik balik 2kg kalu dah makan masakan omak memang ingat akhirat aje laa..hehehe
kalu boleh bulan pose nie,setiap kali hujung minggu aku nak balik umah,yelaa nak bukak pose bersama family,pahtu,kena laa slow2 kemas umah and wat kuih raye
6ti,kn sibuk gn nk pi beli barang utk minachi plak...

akhir2x nie kesabaran aku memang tercabar dgn sikap manusia yg suka bikin aku panas ati,
kamoo sekalian kalu ade pape hal terus direct tnye aku,jgn duk tye org len...arghhhhhhh..
wat salah xwat pun salah,mcm mne keje nak settle nie???ish2x..