Monday, October 24, 2011

karnival rekreasi IPTpantai timur,Unisza

akhirnya final exam dah abis...oyeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapi,kini tetap tidak dapat duduk goyang kaki dengan sewenang-wenangnya,coz,kami sekretariat rakan muda unisza mempunyai tugas yang agak banyak sampai2 xcukup tangan..
mane nak fokus akan misi kemanusiaan kami utk ke kemboja lagi...tidak!!
hahaha,tkpe2 rilex sudah janji kerja jalan and pe yang penting duit pun masuk
karnival berlansung:

date:27hb-29hb 11 2011
place:Unisza

namun,semalam aku telah mendapat khabar berita yang duit xcukup and missing!!!!
perghhhhhh,mau xberapi bila dengar duit oh duit ke mane ko menghilang????
jangan bermimpi di siang hari bagi sesiapa yang merompak or membawa lari duit kami tue ye!!!!..
akan ku terjah ko sampai aku puas hati....hehehe
pepn kite same2 doakan semua conflic nie berakhir dengan penuh kelancaran yang dipenuhi rahmat ILAHI....amin 

Tuesday, October 18, 2011

Dilamar org??

tibe2x jew serius dan terus mengatakan saya ingin melamar awak!!!!!....
ya allah,kau kuatkanlah hatiku ini...agar kuat untuk menolak perkara seperti ini  dari terus menganggu hidupku..dulu sehingga kini masalah ini selalu timbul,bila berkawan ingin lebih2x plak,bila serius macam main2x...kini aku  akan terus memberi jawapan dengan penuh senyuman sesungguhnya diri ini dan hati ini telah dimiliki....

Sunday, October 9, 2011

kahwin!!!!!!!!!!!!!!

alamak,tibe2x semalam time aku tidur....ade orang kol cakap nak kahwin!!!!!

dah laa bulan 3,time aku tengah final exam plok tue....
date die 3/10/2012...urm,no komen laa

Sunday, October 2, 2011

bersama dr.irfan khairi

wow..wow..program bersama dr.irfan khairi "netpreneur workshop"...
memang syok laa dengar pe yang dr irfan cakap pasal perniagaan internet
yang paling best bile tau yang kite orang akan bersama dr,irfan selama 6 bulan untuk menjayakan perniagaan kami semua.so,next month akan jupe die lagi...jangan jeles

IK

KAMI..hehe