Sunday, November 27, 2011

ke phnom penh

hari ke 4,kami dah bersiap untuk bertolak ke phnom penh bagi meneruskan misi kemnusiaan ...
maka,hari itu merupakan hari terakhir kami tidur dekat umah pak imam..rasa sedih jew nak tinggalkan mereka walaupun baru je kenal tapi kami semua dah teramat rapat dengan family tue.Namun,perjuangan tetap harus diteruskan...lalu kami menuju ke boat people and berjumpa dengan anak yatim di sana


menu last kami-laksa kemboja


 altogether



wic anak pak imam


dah sampai kt area boat people


 di antara brg2 yew


wow,rmai gler orang


pengarah program sdg berucap


 bersama menteri,jgn jeles uols yew...

saat kami kena serang dan hampir nak kena tumbuk pun ade...


alhamdulilah,bantuan kt boat people selesai walaupun keadaan yg amat mengejutkan kami...mgkin kemiskinan membuatkan mereka begitu,so,kami harap dgn bantuan yg diberikan dpt mengurangkan beban dan kesusahan mereka semua.


ari k-3 di kemboja



jom,kte pakat mengecat....

b4


 fighting


area luar


berehat seketika pabila mndpt jemputan k perkahwinan org kemboja vs malaysia


kerabu perut


sesi bergambar wic pengantin


bubye


 continue


smgat yew dorg 


                                              
hasiLnya..

 luar



 dalam..


 melawat tanah yg bakal dibeli..


besar giler tanah yew 


anak ayah..jgn jeles yg len



 posing sket



kenangan yg terindah~..

ari k-2 di kemboja

kali nie dah malas nak potpet..potpet sgt,so,biarkan gambar menceritakan segala-galanya..

menu pagi




kt surau kg aurung..beras dah sampai

sesi agihkan tugas


barang-barang utk children activities




semangat yew..


sekali gn mak n ayah mewarna


inject jgn xinject...praktis jd doc ea??


dr.seri buana


 time nak gosok gigi...follow kami sambil nyanyi epy besday


 yeahhhhh...dpt berus gigi



time face painting


sesi utk kasi ubat

 cuci kutu..hehe
bukak salon k abg??


 makan!!!!!


sushi kemboja..

beras kami


kami laa penjaga beras


 menteri kemboja


saat menunggu agihan beras


 pak imam-ayah kami semua


 time tampal plat..utk water pump 


presiden srm


sempat jugak menyinggah umah pengantin


goreng keropok dri ganu..utk wayang pacak~

teruskan menanti utk sambungan seterusnya..