Friday, January 20, 2012

kempen derma darah

akhirnya,termakbul jugak hasrat aku untuk menderma darah...huhuhu
cewah,excited giler..yelaa first time kot..nak cakap takut???hurm,xpun..and lansung tak sakit ye teman-teman...mau tak excited,sampai pak cik and akak kat situ hairan tengok aku semangat jew..yelaaa,akak-akak saya dari sem 1 nak derma darah setiap sem and setiap kali pihak hospital datang  wat kempen derma darah aku tidak berkesempatan nak menderma..coz,keadaan yang tidak mengizinkan,asyik time period korang datang pahtu,time xperiod xcukup berat plak xnormal laa pelaa,tapi setelah sekian lama..akhirya,kini pasti..cewah,dapat jugak..huhuhu

lepas jew derma darah,terus jew balik blok tukar baju untuk meneruskan sesi survey nad booking tempat untuk wat aktiviti akhir sem and jamuan.memang best pi jalan-jalan,alhamdulilah,keadaan diri okey tkx laa pening-pening or rasa nak pitam ke pe..sekarang baru tau aku darah jenis B...pe lagi teman2 6ti rajin2 laa pi derma darah yew... 

No comments:

Post a Comment