Sunday, January 8, 2012

pot-pet-pot-pet

dah sudaa...nk berleter pe plok kali nie yew???
hurm,cuti dah pun abis,esok dah start kuliah macam biasa...tapi aku still duduk bertapa kat rumah,huhuhu
sO,kembali ke dunia yang agak membosankan laa
tapi,kali ini kembali dengan penuh semangat bagu meneruskan matlamatku,cita2ku...cewah!!!.
kekoyaan sekejap
nak taknak ku tetap kena redah,tadah,hadap,terjah jelaa semuanya bakal berakhir tak lama lagi..yeapyyyyyy~..
tamatlah dunia diploma lagi 2 bulan lebih jew...huhuhu,
so,penuh semangatlah aku buat tesis,assaiment yg xberapa nak ade and paling dibenci oleh student nak kena present...aduyai,ingatkan sem last nie dah tkde laa benda alah nie..yelaa,dah berapa sem kot kami tkx presentation....jgn JEles!!
bukan takut yang difikirkan,tapi,perkara yang paling membosankan duk kat depan kena cakap and orang pun nak dengar sangat semua nie masing2 duk fikir nak cakap pe and tunggu turn nak present yang entah bilaa sorang2 cakap nak kasi habis...maCAM2 ragam manusia.
K laa nak siap2 sambil tunggu abah balik dari masjid
kecian  my dad xdapat pi meeting laa kerna mau hantar anaknya pulang...hehehe
peAce!!!!

No comments:

Post a Comment