Saturday, March 3, 2012

eKspedisi mENdaki GuNunG AnGsi

abis jew satu program datang lagi satu proram,nasiblah tesis dah hantar..kalu x xtau laa nak cakap pe eak??
kali nie ak ditugaskan sebagai s/U tapi at the EnD kena jadi s/U merangkap bendahari merangkap Pengarah Program bak kate big bos..aigoo,nasib lah semuanya buleh control..bukan ye susah sangat cuma kekadang pening kepala bila kurang mendapat layanan yg kurang mesra..biasa lah manusia kn??hehe
bila dah settle gn semua pihak..tup..tup,buleh ke malam tue nak gerak ,pagi tue baru tau xdapat bas!!!!!...tiDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..
mana pi semua bas UniSZA yg banyak2x tue???aduh,sabar jelaa buleh cakap aku bagi surat lambat ..padahal dah hampir 2 minggu ..nasiblah big bos sanggup sakitkan kepala sekali gn kepala aku nie utk dapatkn jugak bas,kalu tkx jugak bas luar??mana nak paU duit..alhamdulilah,at the end dapat jugak..mana nak kena pi amik barang gn acik n along kt kem dah laa ulang-alik..huhu,Namun,kami tetap bersemangat,dah xkisah gn masalah yg xberapa nak serabut nie..hehehe
pe lagi cam besa,sesi cuci mata..

holaaa...orang ngori 9



termenung sudaa..

 muka xley blah di pg ari

 bkn men lg eak..

 acik kt sini mahal giler!!..

beli barang basah 

 sampai jua..

 angakt yew..

 tapak

 dah xkira tempat aku blajar nie,hehe


 rmt skola..huhu

 team kami import dri kemboja

 masak..oh,masak kna HNTAM GN SODEK panas..hehe

mahal nie der 



 berehat kjap

wlpn dlm hutan..peace!! 

 achik

 amik no k??

 wow...superpower

 eeahhh...

altogether

bukti dah sampai..huhu

 akhirnya

 peace!!

en.bendahari 

yummy...

 mcm2 gaya

smile always

 exco2x

 bas..oh,bas...















 istana menanti pasti...o000

senyumlah..

 kami..

bang,nk no...huhu 

posing smntara tgu bas

No comments:

Post a Comment