Friday, March 2, 2012

sETTLE!!!

ALHAMDULILAH..ya allah akhirnya semua sudah berakhir,kini aku perlu fokus untuk final exam setelah bertungkus lumus menyiapkan tesis,assgment and macam biasa dengan kehidupan rakan muda Unisza.Sem nie xsempat nak bershopping or berjalan sakan,yelaa sem akhir lah katakan..huhu
habis je satu program datang lagi satu program.Kalah PM bak kata member aku PM pun ada masa nak rilax!!
dah lama xupdate blog,pe lagi fb dengan yang lain2x..next,kte story kt kenyir dengan gunung

No comments:

Post a Comment