Sunday, June 10, 2012

suPRise...suPRise...n suPRise

hai,awak...
awak...oh,awak...
perilaku masih malu2
mungkinkah kau suka padaku??awak...hahaha...lirik lagu ahmad yg diubah2 ntah pape
bergetar saatku membalasnya..awak..hahaha,layan jelaa

waaah,banyak giler suprise yg aku dapat sempena bday gurL konon2 yerk..hehehe

semalam pi makan kFC gn si die..huhu
dah tak mau st0ry lebey2 kt sini,hehe

arini,plak dapat suprise dari my best fwen
waah,kam00....cantik sangat hadiahnya
ade warna pink lagi!!!
LIKE..LIKE..LIKE..

Sedang menunggu haDIAH yg lagi giler2 baPak punyer suprise
mucha2x gracias
hadiah yg memang xmampu student nak beli pakai duit sendiri
kalu pakai duit ptptn blh laa kot tp,bulan2 ko nak makan pe??hehe
sabar menanti

Coming soon suprise from A&A...
xsabar nak jumpe korunk
windu bangat
menghitung hari...detik demi detik

awk..awk..
kite da xsabar nak fly ke sabah & sarawak nie
giler punya xcited dah!!

dah xlarat nak list suprise yerk...
konon banyak macam resit nak berbayar time kt mydin
hahahahaha...


i'm feel t00 happy..
lurve uOLz..

2 comments:

  1. nak dapat kete lettew. :P hey hey ! ini nak pegi sbh sarawak dgn sapa ni ?? :O

    ReplyDelete