Thursday, July 26, 2012

salam ramadhan

assalamualaikum..blom terlambat kot nak wish selamat berpose utk semua umat islam di serata dunia
alhamdulilah,pejam celik dah 6 hari kte berpose kn??tp,hari ke-2 wat diriki ini,hehe
apekan daya awal2 dah menyambut rayer,harap2 hujung bulan da xtinggal lagi lew..
terawaih macam besa pi masjid dekat umah aje,masjid kristal nanti lah,slow2 coming soon kot ..bertuah,coz balik2 jew keje semua lauk-pauk sudah siap masak aku just tlg hidang and bab cuci menyucikan bagi jew kat ak,memang dah jadi rutin wajib kot .....tq,ma cayunk anda coz selalu memahami anakmu,muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
k lah,selamat menunaikan ibadah di bulan yg begitu byk barakah..wslm

No comments:

Post a Comment