Saturday, September 22, 2012

lepak n shopping

pantang tunggu hujung  minggu kofem nak kuar,yeke???
xyah cakap hujung minggu aku rasa hari2 aku duk kat u nie mesti nak kuar,kalu ade keta depan mata mesti ade jew jew keje yang aku cari,hehehe
duit...duit..duit...
mengalir macam air
air pun xmengalir macam duit aku tue,yelaa kalu xbayar bil boleh ke air tue mengalir nak basuh beyak korang tuh,hehehe,ish3,xsenoNOH KO!!!!hahahaha
semalam dah shopping sikit aje atoyai ma n abah anakmu memang kaki shopping and kaki jalan..harap maklum!!
petang nie nak kuar gn kawan2 and my rumate yg terbaikkkkk laaa
sesi release stress and abiskan duit,kui3...nie duit ptptn xmasyukkkk lg,kalu masyukkk macam2 plan laa nak dilakukannya...




windu,windu sewindunya........kini kembali tenang(^_*)

No comments:

Post a Comment