Saturday, November 24, 2012

outing~..

assalamualaikum...,dah tknk merapu2 lagi,coz dah gantok n penat stdy +wat asgmnt dari subuh pagi tadi tau,huhu...ne protes coz,pagi nie xley pi jogging akibat hujan!!..alhamdulilah,hujan rahmat membasahi bumi ganu yang sejak akhir2 nie asyik panas terik aje kn?..k2,fokus2...minggu nie xbalik and tido kt umah.jadi masa yang free kita manfaatkan laa sikit..acece,ko free laa sangat kn,semua benda nak last minute,mau xsakit hatiku..utk ilgkn stress pi laa kuar gn rumate kygnku and kwn2 sekelas
khamis -1 ari kot kuar,pi gn matahari pulang gn bertemankan bulan...hehe
letih laa jugak,asyik aq jew yg drive..harapkan minah2 nie pandai bawak auto je..sakit2!!!
shopping time...mak aih,nak cari kasut aq rasa abis kuala terengganu nie kte org masuk..al-maklumlah size kaki menjadi masalah..atoyai,ma..penat dah anakmu mencari sih,tuan punya badan memang xcukup ketinggian tapi kakinya panjang..ops!
nak cari serba merah,mak ngah woi....sandal n high heel banyak laa..ade mazhab2 menyatakan boleh pakai time konvo heel yg terbuka tue,ade mazhab menyatakan pendapat mereka xboleh kena kasut penuh!!!
aog000,utk selamat and tknk menyusahkan pihak tertentu baik aq beli kasut ladies laaa....tapi,pusing punya pusing semua yg berkenan tkx size...last,dalam perjalanan nak balik u redah jugak kedai mana pun dah xkira rupa kasut tue janji beli aje laa dulu,kalu sempat aq pi beli len plak...boleh x??hehehe,b4 sapa u utk merawat sakit tekak n batuk aq nie pe kate singgah NR CAFE..HUHU


jumaat-sesi ilgkn stress b4 nak stdy...pagi2 pah subuh 6.45pagi dah berjogging keluar dari unisza ke pantai umt..oyeah,kali nie xbanyak gangguan and halangan so,memang lari terus ajew...petang,pi pesta konvo umt.
tomey yerk bunga+bear..nie wat atiku xsabar nk konvo 2hb 12..akhirnya..yessss..last perjalanan,pi pantai airport.ya allah bukan saje2 merayau nie,alang2 nk isikan peyut yg kelaparan coz smlm xmasak...hehehe


time jog unisza to pntai umt~..baju sama gn rumate,huhuhu

.......



time

.........


to


...........


s

L

E

E

P

.

.

.

No comments:

Post a Comment