Thursday, November 1, 2012

program dan program

atoyai!!!!!!!!!!!!
banyaknya program minggu nie,besa hujung minggu jew mesti banyak giler program sampai dah xtau nak pi yang mana satu...ish3x

mula2x dah get ready nak pi program,tapi,tiba last minit aku cancel..hehehe
pahtu,kena tolong handle program untuk bicara siswa ingatkan nak pi program nie tapi dah terbagi nama nak pi proram altraktif dakwah~..wah,dakwah gitu..hehehe
arini pun ade program jpm..waah,untunglah tahun nie banyak giler prgram under hepa siap dapat elaun lagi,pe lagi habis semua adik2 dalam kelas aku tue nak pi...rajinnya,baguslah konon2 nak merit lebih..

k lah before pi jalan2 baik siapkan sikit asgment aku and iron baju untuk ke kelas agar xmemudahkan syaitan dalam diri nie suruh aku pi ponteng kelas..hahahahaha,wslm..

hurm,keletihan arini dari pagi drive dah laa sengugut,pepn enjoy pi bandar dgn alog and wat kebajikan sosial laa sy arini..

No comments:

Post a Comment