Sunday, December 23, 2012

stdy week

 yeye je kn wujud minggu utk stdy week nie kn??
yelaa,dari pe yg aku tgk and perasan minggu nie laa utk enjoy n rilex pe lg tidoooo nk2 musim hujan
ya allah unisza banjir lagi!!...
nk2 blok f,xsuke!!!!!!!!!!!!!!!!!
balik umah laa jawabnya,pe stdy duk umah....mcm silap dengar jew tue..hehehe
hampeh laa duk umah nk stdy pelbagai...bgn ,mkn tidoo n yg xkn lupe on9..
aigooo...buku mne yew??
eh,igt cik honey teruk sgt k??sekurang2 ye standby bawak balik semua buku tau...hehehe
slow2 laa nk stdy nie...korg igt kos yg aku amik skrg senang ke???wlpn blaja bhs melayu n bi ,tp ak lebih suka blaja arab,senang lagi kot....atoyai
lecture kos nie mmg di tahap meyakitkan hati pun ade,
mau x..nak jawapan setiap soalan paling kurg 3paper,tue baru 1 soalan...blom semua...berat nanang
nak contoh and fakta selain dalam buku,kalu lah aku boleh bawak pak cik google dalam exam lain citer laa...sape setuju angkat kaki..hehehe,yg paling xley blah ble dorg cakap jawapan yg awk bagi dalam buku baru boleh dapat tahap lulus...perghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
pe lagi nak goreng????siap kena warning,jangan bagi jawapan yg awk tahu...dah sudah,cmne nie???

pepn,ku hanya mampu berdoa dan berusaha..semuanya kita berserah kepada ilahi,insyaallah..amin

No comments:

Post a Comment