Monday, March 26, 2012

~" THeM "~

selamat tiba di bumi terengganu semalam pada kol 7ptg .
kali nie perjalanan kami hanya mengambil kira 5jam sahaja..
wow,aku rasa lepas nie kalu aku sendiri dah dpt lesen mesti dpt pi sendiri ulang alik pi kL laa
yelaaa,penat kot jadi penunjuk arah utk dorg starting from kL sampai laa balik...pergghhhhh
berbaloi jugak selama nie naik bas UniSZA XTIDOO eak??huhuhu
sekarang nak upload laa sikit2 picture pasangan pengantin baru kite nie iaitu 
kapten redzuan & pn.hariazie
photoghapher:anak buahku,hrp mklumlah kalu picture blurrr...huhu


my sis

 mereka

 skuad baris,baris lurus dari belakang...huhu


adat istiadat askar


 tabik hormat..


siap dgn karpet merah lg...


pengapit pun abg2x askar laa


 abg2 jgn xhancurkan kek tue sudaa laa..hehe


nie laa terjadi bile mereka semua dah jadi sengal..haha

Friday, March 23, 2012

OFF to kL

Baju,seluar...beggggggggggg mane????
YA ALLAH,malas giler kali nie nak kemas barang..kali bab program laju jew kemas baju nak pi..
esok kami akan bawak 1 rombongan dari terengganu pi terjah kL untuk hantar pengantin perempuan iaitu kakakku..abis penganntin lelakinya mane eak???kapten dah balik kL sorang2 diri naik flight semalam..kecian,huhu
tp,dorg paling untong coz,dapat bersanding 3 KALI KOT!!!!!

Terengganu+kL+Sarawak....
JELES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HUHUHU
k laa,harap perjalanan pada esok hari selamat pergi dan pulang..insyaallah,aminnn

Monday, March 19, 2012

selesai sudaa...

alhamdulilah,akhinrya selesai jugak majlis kakakku...
pepn ku doakan semoga ikatan mereka akan kekal hingga ke akhir hayat..aminnn
naow,to be my turn after this...cewah,gatal yew
yelaa,tunggu masa jelaa,insyaallah

 jumaat
ari pertama akad nikah di masjid kristal

aku terima nikahnya....
 

kesabaranku...hanya mampu tersenyum,huhu
 

 akhinya...huhuhu


 sarung cincin-ops,terbesar plok pic nie...kesengajaan di situ,hehe


ade lagi....gelang plok


 
sarung utk pengantin lelaki plok

lame sket yew....


 
 malu..malu...


photoshoot kt luar masjid kristal 

 ari ke-2
ari persandingan

 menjemput kedatangan pihak pengantin lelaki bersama2x kompang 


 mereka yg mmg poyo..


 nie baju utk photoshoot kt luar..tp pkai kjap sebab dorg nie suka sgt berposing
yelaaa,,,satu baju jew duk posing dah hampir 3jam,...mak ai,panaz kot


k laa,nie jew yg sempat aku masukkan gambar,xdpt nk masuk yg cun2x sebab gambar len ade gn abg photographer yg enCEM tue..soe,huhu


Saturday, March 3, 2012

Anugerah Khas Juri bagi Kategori Program Pengantarabangsaan dan Mobiliti Pelajar

TAHNIAH diucapkan kepada  sekretariat rakan muda UniSZA team KEMBOJA kerana telah memenangi  Anugerah Khas Juri bagi Kategori Program Pengantarabangsaan dan Mobiliti Pelajar.Walaupun xdpt nak join korg malam nie,tapi tetap sokong walaupun dari jauh~..huhu



tue dia,acik ku...segak lagi bergaya la,dengan penuh semangatlah  naik atas pentas yew
pepn,harap2x lepas nie  uols dptlakukan yang lebih terbaik terutamanya dalam meneruskan misi kemanusiaan.INSYAALLAH

eKspedisi mENdaki GuNunG AnGsi

abis jew satu program datang lagi satu proram,nasiblah tesis dah hantar..kalu x xtau laa nak cakap pe eak??
kali nie ak ditugaskan sebagai s/U tapi at the EnD kena jadi s/U merangkap bendahari merangkap Pengarah Program bak kate big bos..aigoo,nasib lah semuanya buleh control..bukan ye susah sangat cuma kekadang pening kepala bila kurang mendapat layanan yg kurang mesra..biasa lah manusia kn??hehe
bila dah settle gn semua pihak..tup..tup,buleh ke malam tue nak gerak ,pagi tue baru tau xdapat bas!!!!!...tiDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..
mana pi semua bas UniSZA yg banyak2x tue???aduh,sabar jelaa buleh cakap aku bagi surat lambat ..padahal dah hampir 2 minggu ..nasiblah big bos sanggup sakitkan kepala sekali gn kepala aku nie utk dapatkn jugak bas,kalu tkx jugak bas luar??mana nak paU duit..alhamdulilah,at the end dapat jugak..mana nak kena pi amik barang gn acik n along kt kem dah laa ulang-alik..huhu,Namun,kami tetap bersemangat,dah xkisah gn masalah yg xberapa nak serabut nie..hehehe
pe lagi cam besa,sesi cuci mata..

holaaa...orang ngori 9



termenung sudaa..

 muka xley blah di pg ari

 bkn men lg eak..

 acik kt sini mahal giler!!..

beli barang basah 

 sampai jua..

 angakt yew..

 tapak

 dah xkira tempat aku blajar nie,hehe


 rmt skola..huhu

 team kami import dri kemboja

 masak..oh,masak kna HNTAM GN SODEK panas..hehe

mahal nie der 



 berehat kjap

wlpn dlm hutan..peace!! 

 achik

 amik no k??

 wow...superpower

 eeahhh...

altogether

bukti dah sampai..huhu

 akhirnya

 peace!!

en.bendahari 

yummy...

 mcm2 gaya

smile always

 exco2x

 bas..oh,bas...















 istana menanti pasti...o000

senyumlah..

 kami..

bang,nk no...huhu 

posing smntara tgu bas