Tuesday, April 17, 2012

jalan2 lg...nak g k x??

tengah2 syok on9 bos tep0n untuk bertanyakan jawapan aku wat kali ke-3 kot..huhuhu
tawaran yang memang hebat,ajak pi melancong!!!
rugi kalau lepaskan peluangkan,alang2 tengah tanam anggur baik aku ik0tkan,pe lagi shopping r walaupun poket tengah hampir nak kering lagi berapa bulan jew dapat bertahan gn duit business aku untuk sara hidup aku nak t4 gn streamyx jew..
selagi boleh aku bayar sendiri bayar jelaa,xsuke menyusahkan ma n abah..
pikir2,fatin nak pi x??
kan kalau dah start keje payah plak nak amik cuti sampai 3-4 hari,
ish3x,konfius nie

Saturday, April 14, 2012

sTOp IT!!!

mintak maaf sesangatlah,abang!!!
semenjak saya tau niat awak tue terhadap saya...saya rasa kite xperlu meneruskan pape hubungan lagi k0t!!Tak PERLU KOT,Kalau setiap kali awak balik sini baru awak teringat kat saya atau setiap bulan sekali awak akan cari saya...sTOP IT!!!!
carilah seorang insan yang lebih layak lagi untuk diri awak kerna sesungguhnya hatiku ini telah pun dimiliki...

Friday, April 13, 2012

segar 0tak

sedang menikmati tea strawberi pada petang hari memang tenang and segar jew kepala nie
bersama kuih -muih buatan ma,memang yummyyyyyyyyyyyyyyyy~.

Wednesday, April 11, 2012

hatiku..hatimu~..

tq..tq...tq....

tue jew mampuku ungkapkan







sayang,bile nak balik???...kagan si!!!!!!!

















































































Saturday, April 7, 2012

hantu!!!

aduyai,xpasal2 xdapat tidoo semalam coz,si dia duk syok sangat cite pasal hantu...
geram betol,nak jew aku cubit2....padan muka n cayunk xdapat tidoo kena temankan kite..hahahaha
malam nie plak dah ade yang pakat nak sakat nak takutkan aku dn cite hantu nie...oh,my god...tkx keje sungguhlah,urm,pe kate kte off hp malam nie..huhuhu

cayunk

cayunk..oh cayunk...

Friday, April 6, 2012

b4 this hangat or hangit kali nie memang dah berasap hitam pun kuor

ya allah,ingatkan semua dah selesai....ko berikanlah aku kesabaran dalam mengharungi semua nie dahlah sekarang aku ade kt kelantan,kn aku teriak kt umah orang kn xpasal2 ade orang cakap aku nie giler plak...
yelaa,tbe2 bangun nak solat subuh tgk hp ade msj dari hamba allah ckp pasal masalah srm lg...
oh,no!!!!!!!!!!!!!!!!! kali nie nak letakkan kesalahan kt aku sekali ke???
[padahal dari awal lg aku dah bilang tkkn menangkan mane2 pihak,so,anda selaku penghangat-k-2 pihak kedaan sepatutnya wake up and clean & clear all of this.sTOP to blame each other and make it others people become crazy and makan ati!!!!].SO,aku tkkn menangkan korunk or bos,cukup sampai di sini jew aku jadi pemerhati kpd 2 pihak..N UTK die tme kasih kerana clearkn benda nie tapi tme kasih kerna wat orang makin salah faham dgn diriku plak yew...utk pengetahuan anda wahai rakyat jelata,kini aku berada di ngri org and ma n pa sy xkasi sy ikut korunk pi pulau walaupun dapat kelulusan U ma n pa sy mmg xkasi..harap maklum.

pepn,tq yunk sudi balik sini setelah hampir stgh tahun xjumpa..saranghae

Tuesday, April 3, 2012

hangat ke hangit??

Ya Allah berikanlah diri ini akan kesabaran dan keikhlasan dalam menjalani liku-liku hidup ini..
sejak akhir2 nie macam terjadi dan yang ku dengari,ingatkan pabila sudah bersara drpd dapatlah berehat sikitkan??huhu..tapi,takpe setiap yang terjadi pasti mempunyai hikmat dan pengajaran dalam setiap perkara yang berlaku.
kali nie sesi luahan dan ketidakpuashatian telah berlaku akibat sikap dan kepentingan diri kot???entahlah,kan kalu diri bercakap banyak dikatakan banyak mulut or besar kepala!!
aduyai,susah gak kalu berada di ats tapi langsung xdiberi kesempatan or peluang orang dibawah untuk bersuara....ini tidak adil!!!!
kini,aku berada ditengah2...nak menangkan satu pihak pun tidAKKKK,
Nak salahkan satu pihak pun tiDAKKK!!!!!
TApi,aku akan memerhatikan setiap ape yang berlaku dan bakal berlaku...
perasaan kecian terhadap big bos yang banyak membantu kami,kalu korunk taKNak hargai tkpe,tapi,at least dengarlah nasihat atau pandangan beliau walaupun taKNAK layan orang di bawah.
SO,xperlu nak salahkan orang lain dan sibuk nak bertanya sape yang duk cakap2x..
tapi tanyalah diri sendiri
xperlu cakap yang keraguan telah hilang!!!,
cuba fikir kenapa benda macam nie berlaku kalu dek perangai kite atau cara yang kite gunakan betol atau idaKKK??
ku akan senantiasa menjadi tempat luahan or tempat berkongsi cerita..
kepada big bos,sy memahami diri anda kerna sy merasa pe yang anda rase
all da best to my big bos 
semoga niat anda nak perbetolkan semua nie berjalan lancar untuk masa depan srm...smile always