Saturday, May 26, 2012

keMbarku

oyeahhhh..suka sgt korg kn,nasib xmerenggek pi melaka yew...dah boleh jalan walaupun asyik jatuhkan??ala,kecian yew..hehe
sat lg kite pi jalan2 lagi
yeahhhhh...
acu korg plak yg over xcited..huhu

Monday, May 21, 2012

7 JUNE 1991

ade ape dgn tarikh itu??...
knp mesti 7 june 1991 tue....
kalu nak tau ade ape dgn tarikh nie sila tujukan soalan tersebut kt ma n abah aku,huhuhu
alhamdulilah pada tanggal tersebut aku telah di selamat di lahirkan di dunia milik ALLAH  ini..
Waah,itu je nak cakap,jangan marah,hehe,saje nak cipta populariti sikit..
MA & ABAH,
sesungguhnya anakmu ini telah membesar dgn begitu baik walaupun melalui pelbagai cabaran dalam kehidupan yang banyak mendewasakan anakmu ini dgn berbekalkan semangat kembara mencari TUHAN dalam mencari cahaya ILAHI SErta mendapat taufik dan hidayahNYA.
ALHAMDULILAH,YA ALLAH...terima kasih atas segala-galanya.
Sebenarnya,kalu di ikutkan agak lambat laa lagi tarikh tue kn???
da nak masuk alam 21 tahun ko yew nyah!!!..hahaha
semalam dah ade yang start tepon2 aku tanya nak hadiah pew???
Yang jauh siap nak pOs lagi!!!
nak celebrate dgn mereka x??
k nak celebrate dgn si die???....
waah,soalan,datang berpusu-pusu kalah wartawan ye alog and teman2ku sekalian...pepn,terima kasih coZ,terlalu semangat untuk semua itu..cayuNK korang..muaHHHHHHHHHHHH...
ikutkan hati nie,rasanya dah xperlu nak sambut kot,yelaa,aku nie dah besar panjang dari segi faktor usia laaa kn??..hehehe,tapi,fizikal xbesar2 n xtinggi pun..huhu
kite tunggulah saat dan hari itu bakal tibe tengok pe yang bakal terjadi..
sesungguhnya diriku ini hanya ingin & mampu berDOA kepada iLAHI agar dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berbahagia di samping insan2 yang disayangi dan tersayang...dapat sambung belajar untuk meneruskan lagI kembaraKU  mencari ilmu TUHAN baik di dunia mahupun akhiratnya,AMINNNNNNNNNNNN,Insyaallah

Saturday, May 19, 2012

mis to madam

waah....alhamdulilah,tittle seorang wanita yang dahulunya single kini sudah bertukar kepada puan!!!
tahniah wat kawan skola ku Puan dinie dan suaminya,semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan bercintalah sampai ke syurga..cewah,after this saper plak yew???hahaha...

puan dinie & her hubby



p/s:jeles nie...aku bile?????hehehe

Wednesday, May 16, 2012

ceria Nya hatiKu

syukur alhamdulilah,arini semua berjalan dengan lancar..aku pun dapat buat semua yang di minta..wlpn keadaan aku miggu yang tidak begitu sihat kn,so,just do the best best..
hahaha,macam-macam gelagat yang dapat dilihat arini..kui3x,nak gelakkan diri sendiri pun ade
balik2 jew,waah..si die pelawa ajak makan..hurm,segan jugak kan asyik awk belanja sy makan nie???takpe2x,nanti to be my turn yew..hehehe

meLaKa

Assalamualaikum...
dah lame menyepikan diri dari dunia on9 nie kan??hurm,biasalah buzy
tang tue kejap pi tang nie..laa nie  ceq nak pi tang melaka plak..yuhooooo,huhuhu
program k?..bukanlah,ceq nie kalu boleh dah nak bersara pi program...kekadang tue boleh laa yew