Friday, June 15, 2012

tembam sudaa!!!

tidak!!
hahahaha
mau xtembam semua makanan yg mengem0kkan
semalam pizza,
arini pizza pahtu kfc
pahtu three laa
huhuhu
awk cakap sy xgemok!!
tapi,tembam tang pipi jew sikit...
aig00~...
tapi,takpelah..asal bahaGia sudaa..
terima kasih YA ALLAH

Sunday, June 10, 2012

suPRise...suPRise...n suPRise

hai,awak...
awak...oh,awak...
perilaku masih malu2
mungkinkah kau suka padaku??awak...hahaha...lirik lagu ahmad yg diubah2 ntah pape
bergetar saatku membalasnya..awak..hahaha,layan jelaa

waaah,banyak giler suprise yg aku dapat sempena bday gurL konon2 yerk..hehehe

semalam pi makan kFC gn si die..huhu
dah tak mau st0ry lebey2 kt sini,hehe

arini,plak dapat suprise dari my best fwen
waah,kam00....cantik sangat hadiahnya
ade warna pink lagi!!!
LIKE..LIKE..LIKE..

Sedang menunggu haDIAH yg lagi giler2 baPak punyer suprise
mucha2x gracias
hadiah yg memang xmampu student nak beli pakai duit sendiri
kalu pakai duit ptptn blh laa kot tp,bulan2 ko nak makan pe??hehe
sabar menanti

Coming soon suprise from A&A...
xsabar nak jumpe korunk
windu bangat
menghitung hari...detik demi detik

awk..awk..
kite da xsabar nak fly ke sabah & sarawak nie
giler punya xcited dah!!

dah xlarat nak list suprise yerk...
konon banyak macam resit nak berbayar time kt mydin
hahahahaha...


i'm feel t00 happy..
lurve uOLz..

Friday, June 1, 2012

AloGkU & K.LogkU

waahhhhhhhh......betapa kejamnya kamoo berdua mengenakan agahmu ini!!!!

sapa xdapat tido akibat terlalu memikirkan akan alogku!!
ADuyai,korg nie kalu dah sepakat memang agah xdapat nak pape laa kn???
tapi,rupanya agah yg kejam eak alogku....
aLOLO,i'm really sorry,xsengaja sangat..hahaha.
Nasib alog nie hati kering mcm agah die jugak kn?huhuhu

dah r bergayut sapa nak subuh..windu la katakan,kui3x
nanti,kite kuar eak berdating 3 orang yew..kalu mumy ade blh laa ajak sekali lagi keCOH..

kte tengok kali nie sape yg dah jd macam ikan buntal,asyik makan jew dgr cite dri k.log..hahahaha
k,laa dah bersiap nk g kenduri kawan kahwin sudaa..jeleS!!


posing skit b4 g knduri..hehe
no make up,just simple2 jelaaa
aduS,makin tembam!!,jap lg ade yg kna gelak gn ikan buntal..haha