Thursday, July 26, 2012

salam ramadhan

assalamualaikum..blom terlambat kot nak wish selamat berpose utk semua umat islam di serata dunia
alhamdulilah,pejam celik dah 6 hari kte berpose kn??tp,hari ke-2 wat diriki ini,hehe
apekan daya awal2 dah menyambut rayer,harap2 hujung bulan da xtinggal lagi lew..
terawaih macam besa pi masjid dekat umah aje,masjid kristal nanti lah,slow2 coming soon kot ..bertuah,coz balik2 jew keje semua lauk-pauk sudah siap masak aku just tlg hidang and bab cuci menyucikan bagi jew kat ak,memang dah jadi rutin wajib kot .....tq,ma cayunk anda coz selalu memahami anakmu,muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
k lah,selamat menunaikan ibadah di bulan yg begitu byk barakah..wslm

Tuesday, July 17, 2012

aku terima nikahnya!!??

ini bukan cobaan tp realiti k??....sabar2, hold dlu ckp kt fmly jdoh allah yg tentukan segala2nya...saya nak sambung stdy dulu
memang diri ini akui kata 2  semuanya betol cinta lepas kahwin memang lah terbaik dan halal,YA ALLAH betapa indahnya hidup ini~..kau permudahkanlah perjalanan hidup hambamu ini..

Sunday, July 8, 2012

selamat datang ke butik kami~..

wadus,balik2 keje rilex jap...last tertid0,nasib laa terjaga coz xsolat magrib lagi yew teman2,
aduyai,pe nak jadi gnanak dara sowg nie???
,nie laa akibat kepenatan pabila customer datang menyerang butik kami pada waktu itu sepatutnya aku sudah bersiap2 nak balik ke umah..
nasib customer semua wokey2,kalu x mau x rasa naek angin jugak kn??hehehe...
pepn,time kasih laa wat semua customer yew kami mengalu2kan kedatangan anda ke butik kami next time datang lagi..(^-*)