Saturday, September 29, 2012

coklat time!!!


minggu nie dah berapa kali makan coklat pun aku xtau,pepn tq kpd yg sudi bg kt sy yew....
aduyai kalu cmni tiap2  masa makan coklat ble nk kurus yerk??hahaha..xkesah lah janji hidup mau hepy(^_^)

Saturday, September 22, 2012

lepak n shopping

pantang tunggu hujung  minggu kofem nak kuar,yeke???
xyah cakap hujung minggu aku rasa hari2 aku duk kat u nie mesti nak kuar,kalu ade keta depan mata mesti ade jew jew keje yang aku cari,hehehe
duit...duit..duit...
mengalir macam air
air pun xmengalir macam duit aku tue,yelaa kalu xbayar bil boleh ke air tue mengalir nak basuh beyak korang tuh,hehehe,ish3,xsenoNOH KO!!!!hahahaha
semalam dah shopping sikit aje atoyai ma n abah anakmu memang kaki shopping and kaki jalan..harap maklum!!
petang nie nak kuar gn kawan2 and my rumate yg terbaikkkkk laaa
sesi release stress and abiskan duit,kui3...nie duit ptptn xmasyukkkk lg,kalu masyukkk macam2 plan laa nak dilakukannya...




windu,windu sewindunya........kini kembali tenang(^_*)

Saturday, September 15, 2012

dapat hadiah coklat!!!

tq alogku,setiap kali balik or pi mana2 jew mesti ade jew suprise untuk agahmu nie yew
so sweet lah,untonglah k.log sy dapat anda,huhu,sy pun tumpang gembira dan akan doakan anda berdua cepat2 lah kahwin,supaya agah dapat kahwin plak..hahahaha,GATAL YERK!!!

NIE LAA..die,siap ade coklat FR and tiramisu kt dlm tuh,mak ai,besar yew gelas dah mcm jug,huhuhu

by da way,tq utk k.logku jugak coz rajin bikin kek lapis sarawak utuk agah yerk,syg kamooo..muahhhhhhhh
kalu cmni laa selalu,6pak sgt korg tknk kasi sy kurus,jeles ley tue,hahaha


pic terkini,SLPS turun 1kg duk tgkt 5 dlm smgu !!cabaran utk turunkan lagi???below 45kg...ish3x,SYG kot kt lemak2 aku tuh

JOM,MAKAN!!!!!

YA ALLAH!!!

YA ALLAH,
KAU BERIKANLAH AKU KEKUATAN DALAM MENJALANI SEGALA DUGAAN HIDUPKU INI
YA ALLAH,
KAU PERMUDAHKANLAH SEGALA URUSANKU BAIK DARI SEGI PELAJARANKU,URUSAN PERIBADIKU,MAHUPUN FAMILYKU
YA ALLAH 
KAU ADALAH SEGALANYA
YA ALLAH 
KU BERHARAP JIKA SETIAP AIR MATA YANG MENGALIR ADALAH AIR MATA KASIH DAN SAYANGKU,CINTAKU KEPADAMU KERNAMU ADALAH YANG UTAMA
YA ALLAH
KAU MURAHKANLAH REZEKIKU DAN KELUARGAKU
YA ALLAH 

KAU KAU KUATKANLAH HATIKU INI UNTUK TERUS MENCARI CAHAYA CINTAMU YANG MULIA ITU...
semoga setiap perkara yang dilakukan oleh hambaMU ini mendapat berkat dan keredaanMU YA ALLAH,AMIN...

Sunday, September 9, 2012

ayuh,kembali ke rumah!!!

aduyai,orang lain kembali ke sekolah...tapi kembali ke u pun x tapi kali nie kembali ke rumah
kali nie dpt mc dari doktor utk2 ari jew,tkpe la janji dpt jugak...
minggu nie macam2 pengalaman yg dirasai,perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sakit jiwaku,no pun bertukar lagi,kui3 salah diri sendiri lew tue..biarlah ku berserah segala2nya kpd allah

next terkejut bila en.zul mtk kebenaran utk menelefonku and mintak no baru dari cik nisa.....hurm,alhamdulilah makin banyak perubahan and tahniah sy ucapkan dkt awk coz impian awk dah tercapai nk pi sana wlpn tnpa sy..hehehe,terima kasih krna sudi doakan kebahgiaan sy wlpn dlm  melepaskan dlm keterpaksaan..harap semuanya akn mnjadi suatu keikhlasan dari sudut hatimu

sedang mencari mud utk fokus stdy..ya allah kuatkanlah semangatku utk mengharungi segala2nya dan melupakan segala2nya