Monday, December 31, 2012

31.12.2012


assalamualaikum..alhamdulilah,bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurniaNYA selama hayat dikandung badan,semoga perjalanan hidupku akan terus dirahmati dan diredhai olehNYA dan mendapat restu daripada ma N abahku dalam setiap detik perkara yang aku lakukan..amin
31.12.2012..i just wanna to say gudbye to u
i'll keep all the sweet honey tea of the memories,hehe
and all the bitter butter bitter tue..
semua akan menjadi kenangan terindah dan mengajar diriku untuk bertambah matang untuk menghadapi segala dugaan hidup di dunia nie untuk mengejar serta mencari cahaya ilahi..insyaallah sama2 kita doakan setiap insan yang dilahirkan ingin berubah dan melakukan perubahan dalam hidup mereka ke arah kebaikan an??..

1.1.2013..i can't wait 4 you..hehehe,
pe esok masuk tahun baru dah??
tambah lagi usiaku...
ku berharap semua akan lebih baik daripada sebelumnya dan makin banyak perancangan yang bakal aku lakukan..insyaallah

k laa,time to stdy..(^_^)..bubye..

Saturday, December 29, 2012

final exam-sem 1

alhamdulilah,penat lelah ke kelas berakhir jua,hehehe
rasa macam baru jew masuk kelas semalam,tup2x,dah nak final exam
stdy??hurm,aku cmni laa dri dulu sapa sekarang memang bukan jenis ulat buku yg akan berulat,hehe
setakat nak belek seminggu masa stdy week boleh laa,pahtu tutup buku bukak mukabuku yg wajib tue..

tapi,kali nie sekali dibebelkan and nasihat alogku,semalam lepas balik shopping,tibe2 balik bilik rasa cuak giler and xtenang hati nie...lepas jew solat isyak aku tengok jew 2 subjek killer untuk kos aku..mak aih,xley jadi nie.Slow2,bukak muka buku and lagu jiwang seperti besa peneman hatiku di kala kesepian waktu mengadap buku2.Alhamdulilah,tenang hatiku nie dapat baca,faham subjek killer tue walaupun xbanyak yang aku baca....not bad laa kn,hehe
subjek lain??lagi laa aku xbaca..hehe,sebab sakit hati dgn subjek lain langsung tkx gap..hampeh!!
yang tue,tkpe sempat nk cover...
YA ALLAH,PERMUDAHKANLAH URUSANKU..AMIN


Kpd semua,gudluck..igt jupe anda semua di pentas Anugerah dekan yew,huhu..FIGHTING!!!

Sunday, December 23, 2012

stdy week

 yeye je kn wujud minggu utk stdy week nie kn??
yelaa,dari pe yg aku tgk and perasan minggu nie laa utk enjoy n rilex pe lg tidoooo nk2 musim hujan
ya allah unisza banjir lagi!!...
nk2 blok f,xsuke!!!!!!!!!!!!!!!!!
balik umah laa jawabnya,pe stdy duk umah....mcm silap dengar jew tue..hehehe
hampeh laa duk umah nk stdy pelbagai...bgn ,mkn tidoo n yg xkn lupe on9..
aigooo...buku mne yew??
eh,igt cik honey teruk sgt k??sekurang2 ye standby bawak balik semua buku tau...hehehe
slow2 laa nk stdy nie...korg igt kos yg aku amik skrg senang ke???wlpn blaja bhs melayu n bi ,tp ak lebih suka blaja arab,senang lagi kot....atoyai
lecture kos nie mmg di tahap meyakitkan hati pun ade,
mau x..nak jawapan setiap soalan paling kurg 3paper,tue baru 1 soalan...blom semua...berat nanang
nak contoh and fakta selain dalam buku,kalu lah aku boleh bawak pak cik google dalam exam lain citer laa...sape setuju angkat kaki..hehehe,yg paling xley blah ble dorg cakap jawapan yg awk bagi dalam buku baru boleh dapat tahap lulus...perghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
pe lagi nak goreng????siap kena warning,jangan bagi jawapan yg awk tahu...dah sudah,cmne nie???

pepn,ku hanya mampu berdoa dan berusaha..semuanya kita berserah kepada ilahi,insyaallah..amin

Saturday, December 8, 2012

0urs GRADUATION DAY

alhamdulilah,konvo jugak kami semua bebudak batch 09/12
sekarang dengan ini bermakna diriku ini sudah berjaya menamatkan zaman diploma syariah dengan jayanya..cewah~

tue dia....

get ready nk naik stage...
senyum,tgh cover air mata sebenarnya,sedih sangat2 bile owg tnye no 10 sape???
itu no my bff cik tenet!!!!!!

beratur tunggu turn masing2

tahniah fatin!!..tq,dato'..ya allah terlalu ikhlas senyumanku  masa tue
yelaa,happy sesangat

saya sayang ma n abah!!!!..tq,sudi datang n tunggu lama kt dalam stadium tue
and X lupa kt my abang coz,sudi balik ganu semata-mata nak tengok adiknya konvo..

wic bff bdak senget

diploma syariah 09/12

lelaki syariah yg tinggal n hadir time konvo

tq my rumate yg sudi jd driverku time konvo

awop..sempat lg yerk amik pic dgn c.ted saya..huhu

at bilik VVIP
time kasih yg bagi bunga 

sayang alog,semangat datang dah laa awal sampai and redah hujan lagi...
tq,ye alogku utk c.ted pink and roses
n tq kt si die bg c.ted purple nie

nie hadiah time konvo
 tq sangat2 wat my family,
si die,
abg,
alog & k.log,
senget dan kawan2 
yang lain walaupun dah abis konvo tapi masih lagi duk bagi hadiah...
soe,xsempat nak amik pic semua hadiah,hehehe
pepn,saya sayang korg semua ketat-ketat

untuk kawan2 ku semua semoga kita berjumpa lagi walaupun masing2 dah belajar and kerja kt tempat yang berbeza 
miss uols
take care
bye-bye
wassalam

pre-photoshoot 4 konvo

tadaaa....kesengetan berlaku,nie time nk enjoy2 b4 konvo bersama bff cik ainal mardya walaupun tanpa cik hanisah shafi'e..sob..sob..sob

at kasut u,time tetttttttttttttttttt...hehe, tq,bdak senget hadiahkan atin tudung n cincin 4 my konvo yew~lurve u so much!!!!

now,time to photoshoot!!!!!!
yeayhhhhh

nak booking make up..pliz sMs my number yew..
gur0 jak..hehe

my classmate..munira huda,dah booking utk make up konvo n next2x lg

now,we r ready...

kami

wic my bff..pic nie adiah wat bdak tenet

aku

ble nk abis nie..pantang ngok kamera

santai

posing lagi

broom3x..ayuh kite bergerak ke masjid kristal plak...


touch up sikit


dari belakang..

tinggal bertiga..mak cik senget dah letih nk bergambar,huhu

peace!!

our photographer..dik fauziah a.k.a yaya..sesuka hati jew aku bagi name..tq dik


~xlarat nak masuk semua gambar ..biarlah semua dijadikan memory yang terindah~

*make up artis by cik honey suckle..hehehe
*photographer and editor by nur fauziah