Tuesday, January 15, 2013

belanja sekali- sekala

yeke sekali-sekala cik honey suckle berbelanja sakan???tetttttttttttttttttttttttttttt...
jangan nak kecoh2,hello saya xpakai duet korang dah cukup bagus pe..hehehe
alhamdulilah,setakat tempoh pengajianku semua duet yang mengalir hasil dari poketku sendiri,kekadang aje ma n abah t4 kan sebagai pendahuluan dulu_+ptptiPU..pahtu,sendiri2..bukan nak belagak,tapi,memang kami adik beradik jenis menyenangkan hati sendiri pe lagi ma n abah....
arini,memandangkan keadaan diriku semakin sihat,pe lagi tibe2 rasa nak pi shopping tudung and baju,dah penat shopping on9,,kite pi beli kt area kt plak yew~...alang2 shopping barang dapur untuk familyku yang tercinta..duk pening pikir nak masak menu western,ate kite pun men amik jelaa dulu bahan2 pe yang patut 6ti balik umah masak aje pe yang patut,bukan ye susah sangat an,an,an???huhu
kali nie berapa RM yang abis???tetttt....rahsia kerajaan,hahaha
rilex2,tebal lagi purse..sempat lagi nak cover makan bertahun nie,ish3x..tibe2 dapat msj ade orang ajak pi kursus..kursus kahwin k??syok jugak kn...bukan laa,kursus kepimpinan seminggu jugak kt perak plak tue...
soe,laa saya nak jaga abah n ma serta anak2ku sekalian....program2 nie dah xberapa penting and dah xberapa seronok,semakin lama semakin membosankan...so,kepada teman2 or pegawai yang selalu ajak tue,soe sangat2,saya ade sebab munasabab tersindiri daripada alasan yang telah diberikan di ats,hehehe

esok nak masak yang best2 sikit,yang special gitu...tapi,harap2 abah makin sihat and xkena tahan kt wad lg.....k laa pupye

No comments:

Post a Comment