Thursday, January 24, 2013

licin abis~..

hello..hello.,,hello,,,,,,
arini,walaupun xberapa nak sihat,namun,hatiku tetap memaksa diri ini untuk mengemas rumah..aloh,macam xpernah kemas umah jew honey nie an..ana???hehehe...kali nie gotong -royong seorang diri while my mun at  da kitchen,walehleleeee.h...ayuh,ngepel dari ruang tamu until dapur,dinding2 dikasi cuci...pahtu abis semua bilik aku kerjakan..sakit mata memandang tengok bilik yang tidak berpenghuni dibiarkan ditemani oleh2 teman yang teramat setia iaitu cik debu-debu and cik & en.pakaian yang terlalu banyak sampai penuh semua almari kt dalam setiap bilik...nak2 cik honey punya baju!!!!  malas sangat2 nak lipat baju,tapi kalu gantung semua mak honey cakap pe kata:kalu ko beli 5 almari pun xcukup nak letak and gantung baju ko sorang2...adus,kan dah terkena..hehehehe.
yelaa2x,arini,dengan penuh bangganya cik honey lipat semua baju +asingkan baju yang dah taknak pakai..
pe nak buat baju yang taknak pakai nak dibuang sayang,nak buat koleksi????nak buat koleksi pe yew syg2 ku sekalian..xtau nak letak mana semuanya,dalam plastik dah berapa banyak kami letak yang tue memang betol2 dari zaman and kurun ke berapa kot still mak aku simpan.dulu ade jugak sedekah kt owg laa nie,ade banyak lagi.~pening3x...
semua kerja dah settle,nak rehat duluuuuuuuu,bubye2x

No comments:

Post a Comment