Wednesday, January 30, 2013

sygku wat hal!!!!!!!!!!

29 jan 2013...aiyok,semalam memang ari yg memenatkan diriku!!!! sayangku wat hal plak...geram!!!
semalam ingatkan nak settlekan urusan kt bank tue bank nie,tapi lepas pi anak kt skola aku rasa sayangku len macam je,so,gerak ati menyatakan baik aku balik umah dulu,lepas tue baru g bandar balik..dah tengok suhu sayang makin high!aduyai..tidak ku sedar,tunggu laa kejap sayang sejuk coz,nak chek air an..an..setahu aku bru jew isi air,air,tinggal cikit???konfius sik..
takpe2,jalan dulu depan cikit,masa tue dekat trafic light..tbe2,mati!!!!!!!!

nasiblaa aku nie xpanic or nervous an..so,aku pun cepatlaa bagi signal double tue,so,tkdelaa keta2 len nak bagi hon ke pew..huhu
aku turun jew n tengok ade abg2 kt situ,mintak tlg laa kt dorg yg tgh sibuk wat keje...tolak laa cik honey duk kt dalam,hehe
rupe2 yew,baru diri honey perasaan lepas kol abah suh datang itu rupe kedai baiki keta,hahahaha
wat lawak ke pew aku nie buleh xberperasaan???alhamdulilah la kan ...

tnye punya tnya sementara tunggu abah datang,barang ori jew ade!!...takpe la baiki jelaa abg,redha doh sy nie jangan xhidup sudah kn xpsl kna angkat head doh..lagi berasap $$$$$$$$$$$,manakan xhigh,ade benda yang bocor,parah2x....juling honey tengok $$$$ terbang minggu nie,baru jew tukar barang untuk sayang honey,nie nak terbang lagi???
baru cik honey ingat nak modify sayang,kenapa sayang wat hal?????????????

sabare aje..takpe laa berasap pun demi sayang honey sanggup lew..aigoo
arini,memang kena pujuk sayangso,honey pi anto kt car wash laa,kasi manjakan sayang yew...jangan wat lagi tau3x...


kcian syg ..masuk wad 

dah xmau ckp byk..nak majok jugak!!

No comments:

Post a Comment