Wednesday, February 13, 2013

alltogether~"my family"

kini umah cik honey kembali menyepi sedikit..yelah,semua adik-beradik dah pakat balik ke kg halaman masing2 coz,cuti kerja pun udah abiss...yang tinggal honey,ma & abah+anak kak longku.

alhamdulilah,sepanjang dorang semua ade kt ganu sempatlah kami luangkan masa kuar and berkumpul.
setiap hari kuar pi kenduri xpun makan kt luar.Alamak,dapur xberasap sangatlah minggu nie,besaa lebih banyak makan kt umah,tapi,kali nie kita sempoi& rilex coz anak2 makin pandai +wat kerenah nak berjalan je an..an..an.Takpe2 janji semuanya enjoy +happy nak2 si kembar kalu bawak pi jalan2 suke sangat kalu duk memerap kt umah sangat keje dorang bising+nangis sesama dorang duk berebut tu ini.macam2,bebudak an..layan jelaa,nasib honey suka budak2..hehehe
jom,tengok sikit saat sempat kite orang berkumpul tp xsemua laa sempat amik gambar coz kena jaga bebudak nie nasib baru 6 orang...



majlis pertunangan sepupu,sempat laa jugak kami ber3 adik beradik bergmbar,hehe


me & my cozin,muda lg tau rasanye baru masuk 20thn da nak jadi milik org melaka

 next day:at pantai batu teluk ketapang


dah abis sakan pi 5 tempat kenduri pe lg waktu petang sesi kami plak,huhu
ramai giler owg semua kedai full & seafood celup tepung banyak dah abis
pi laa dari satu kedai ke kedai nak pasti kn semua haiwan yg kami nak makan complete wujud,huhuhu



 jenuh menunggu



ari dah makin mengelap
knp mcm xcukup owg jew meja 2 an???
abgku yg ilang gn anak kembar laki die...



tadaa,kami berdua di sini...
pe lagi bila kami semua 6pak abg dtg gn kereta kuda menJERIT Laa kami
XACI!!!!!!!!!!!!!!
kecoh & bising kedai tue gn suara kami 1 family,hahahaha
lepas tue kereta kuda hanya sempat dipenuhi dgn bebudak 6 owg tue 



 dah penat naik kuda,jom,kte makan makanan 
tgk ari pun dah malam,nak ckp lame duk kt stu boleh tahan laa dri 6.30 sapa 8.30 kot
oder pun banyak tuan kedai pun ato haiwan2 tadi satu persatu..aiyok,tgu smue complete baru kenyang an..



 nama sy qaseh azzahra,suka makan & cakap


nie aisyah aizzahra suka makan jugak& nangis+manja,hehehe
kembar sy sorg lg duk gn ayah lew



next day:city seafood

dah balik kenduri pilaa melawat atuk & bertapa kt sana
otw balik umah singgah makan lg


 baru 3 meja ikut ati nak tmbah lg buleh xtuan kedai??huhu


 kami oder 3 ekor ikan besar masak berlainan jenis masakan
xsmpat nak snap 2 lg ikan mls nk tgu,hehehe


 budak kian membesar



akhirnya dpt snap kembar duk makan sekali


No comments:

Post a Comment