Monday, February 4, 2013

lepak wic zuzu zumilo

assalamualaikum...
arini honey dpt laaa ambik angin skit,yelaa asyik duk umah n uruskan anak2 an..
so,arini pi bank..
tabung haji,
masukkan dwet pa&ma,
alhamdulilah,xramai sgt org,bukan men honey letak dwet parking rm1..aduyai,huhu
sementara menunggu cik zuzu zumilo datang xtau nak menuju ke mana,pusing2 6pak mydin lame..
bolehlah dari duk pusing2 xtau nak ke mana an...
cuci mata je pun,tkx pe yg menarik...akhirnya,setengah jam duk belek2 barang kt dalam mydin tue,
cik zuzu zumilo sampai
pe lagi,tempat besa kami lepak dari zaman perkenalan
KFC LEW

jawapan cik zuzu kt honey:ko saje kn nak suh aku gemok!!!..
ade honey kisah???hahaha...
tkx mkne yew gemok,tembam sikit jah..huhuhu
masalah yg sama,PARKING!!!...
KT masjid putih kot honey parking keta,gn tkx dwet syiling ...redho jelaa klu kena saman,hehehe

kami kalu dah jupe,pe lagi sesi story perkembangan masing2..nak2 hal peribadi lew
dah 3 tahun kot xjupe,mse diploma ade laa jupe sekali..
masa tue die stdy kt kuantan,laa nie stdy kt uitm dungun,pun kami xberjupe...
masing2 sibuk,namun hubungan kami still rapat macam dulu...story-mory still ingat walaupun dah lame..
ingat lagi first kenal masa kerja kt psi 2,pahtu pakat cari keje sama2 kt tempat tetttt,hahaha,xnak sebut coz sakit ati gn owner tue,sehari jew kami keje kt situ and then last sekali kami pi kerja kt astaka.
Macam2 kenangan an..an...
semoga persahabatan nie kan kekal abadi,cewah..amin

rase yew 3jam lebih kami lepak kt kfc,lantak laa org nak cakap pe pun,hehehe
ingat nak merayau tapi masalah parking and xtau arah nak pi...terpakse laa batalkan niat

insyaallah ade masa ley lepak kt pantai pe ke..

US

No comments:

Post a Comment