Friday, February 8, 2013

zaman tembam

salam jumaat wat semua,
kabare??
aku di sini waras 

pe nie honey pagi2 udah mengarut...hahahaha
tengah kebosanan and baru jew lepas operasi umahku

yelaa,esok adik beradik pakat nak balik

semoga perjalanan dorg arini dari Lubnan and selangor selamat sampai,amin
kali nie akibat honey tengah bisan sangat pe lagi duk usya2 gambar maka terhasil laa ini semua...hehehe




gambar saat2 tgh tembam dri zmn dip until now~..


tengok setiap tahun pasti ade saat tengah betol2 tembam,hehehe
nak2 bile join program yg asyik makan aje,6 kali sehari plak tue..mau xdebab...


kalu xjoin program masa tue mesti cuti sem duk umah and time kerja memang makan xingat doh diet ke pew
saat tembam memang berat dalam 48kg 0r 49kg!!..perghhhhh


setakat perjalanan hidupku xpernah hayat mencecah 50kg pe lagi lebih buleh bayangkan laa debab yew pipiku..tidak!!!!!



nak balik macam zaman skola berat 40kg-42kg????
mimpi jelaa kot!!


tknk r kurus kering sangat plak an..an
lagipun lepas jew spm memang niat atiku nak tambah berat badan disokong plak dgn ma aku..


pe kaitan plak dgn ma yew???
ma aku cakap kurus sangat xcantik,tkx shape..
aduyai,pe lagi bela badan laa..huhuhu



diet??hurm,wat penat ajew..hehehe
cuma,kurangkan makan malam kot bulehlaa mantain,,tapi camne xmakan malam???

cik honey nie ari2 tidoo lewat,jadi lapaq laa..ade ku kesah?
makan aje..huhu
lagipun kalu honey berdiet sangat berat xturun2 makin nek adelah..pelik??
a'ah,memang pelik sebab bile terlampau diet tkx energy memang berat naik lew!!
so,makan ajew janji xmelantak


baru sambung degree berat memang turun laa jugak berat turun 45kg
memang semua tnye awat hg kurus sangat sekarang???
jenuh honey nak jawab 
dalam masa 3minggu berat turun 2kg
makan banyak dah tapi xnek2 jugak kalu nek 1 kg jew
laa nie dah xyah tnye honey awat ko 6pak tembam??
xkuasa nak jawab!!
sekarang duk umah jaga anak and betol jadi suri umah tangga
takpe laa hidup kena diteruskan
janji kite enjoy and hepy menjalani hidup di bumi ilahi disamping terus mengejar cahaya cinta ilahi
insyaallah



No comments:

Post a Comment