Thursday, November 7, 2013

thailand lg!!

alhamdulilah,kini kembali sihat setelah hampir 4 ari aku duk ponteng kelas akibat masalah kesihatan melanda diriku.Atoyai,selalu sakit ke diri ini??
xjugak,kadang2,macam dah jadi satu kewajiban demam sekali untuk setiap sem,tue pun disebabkan kena hujan!!!...
kebetulan plak aku punya period kali nie memang xbetol and senget teramat sangat sampai membuatkan diriku hanya memilih dan terpaksa berbaring jew atas tilam unisza yang empuk xberapa nak empuk tue...sakit pinggang and teetttt menyebabkan xley nak bangun and suara pun serak-serak xberapa nak basah tapi memang dah kaloh ella...
baik jew dari sakit,pe lg aku nie jenis pantang owg ajak berjalan,lajuuuuuuuuuuuuuuuuu jew
minggu nie kami semua pakat  ke thailand lagi,hehehe

kite yang sibuk nak shopping baju,tapi dorang plak yang lebih2 shopping barang dapur!!!...xfaham laa aku macam dah ade keluarga or dah berkahwin jew beli periuk besar2,totoo bagai..ish3x,iyelaa,nasib beli untuk mak korang yew

nie laa die geng2 periuk belangga..

next destination,tgu lepas final laa plak,sekarang nak kena wat asgmnt yang entah pape...sabare ajew

No comments:

Post a Comment